Αυτή είναι η φημολογούμενη νέα σχέση του Brad Pitt

27.01.2022
Αυτή είναι η φημολογούμενη νέα σχέση του Brad Pitt
Ο ηθοποιός σε σχέση με ποπ σταρ;

Ο Brad Pitt λέγεται πως έχει νέα σχέση και πρόκειται για την τραγουδίστρια Lykke Li, η οποία μένει λίγα λεπτά μακριά από το σπίτι του στο Los Angeles, αναφέρει αποκλειστικά η The Sun. Ο ηθοποιός - ο οποίος βρίσκεται ακόμα στη μέση ενός θορυβώδους διαζυγίου με την πρώην του, Angelina Jolie - περνάει τελευταία το χρόνο του με τη Σουηδή ποπ σταρ από τα μέσα του περασμένου έτους.

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του Deux Moi, ο Pitt εθεάθη στο Los Angeles με τη Li να απολαμβάνουν το δείπνο τους στο εστιατόριο Mother Wolf στην περιοχή του Hollywood. Σύμφωνα με άλλες πηγές και δημοσιεύματα, ο 58χρονος βγαίνει με την 35χρονη από τα μέσα του 2021.

Πριν από την Lykke, ο ηθοποιός είχε σχέση με το Γερμανό μοντέλο Nicole Poturalski. Ο Brad και η Angelina χώρισαν το 2016 και μετά από έναν άσχημο καβγά, κηρύχθηκαν και οι δύο νόμιμα ελεύθεροι τον Απρίλιο του 2019. Η βίαιη μάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους παραμένει σε εξέλιξη.

Jason Momoa - Lisa Bonet: "Εξαφανίστηκε" η ανακοίνωση περί χωρισμού - Τι συμβαίνει τελικά;

Ενώ ο Brad δεν έχει μιλήσει δημόσια τον χωρισμό τους, η Angeline είπε κάποτε στην βρετανικό Guardian ότι ο πόνος της διήρκεσε πέντε χρόνια. «Νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας, αν εσύ και μερικοί άνθρωποι που αγαπάς είστε οι μόνοι άνθρωποι που ξέρουν την αλήθεια της ζωής σας, για τι αγωνίζεστε, για τι θυσιάζετε ή τι έχετε αντέξει, θα είσαι ειρηνικός με αυτό, ανεξάρτητα από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου».

Από τον χωρισμό της από τον Brad, η Angelina λέγεται πως είχε σχέση με τον τραγουδιστή The Weeknd, με το ζευγάρι να φημολογείται ότι έχει περάσει αρκετά ραντεβού από τα τέλη του περασμένου έτους.