Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η Αργυρώ του Σασμού διαψεύδει spoiler που την αφορά όμως κάνει ένα άλλο -και πολύ χαρήκαμε! [video]

27.01.2022
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η Αργυρώ του Σασμού διαψεύδει spoiler που την αφορά όμως κάνει ένα άλλο -και πολύ χαρήκαμε! [video]
Οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του Alpha βρίσκονται στο προσκήνιο αυτές τις μέρες και η πρωταγωνίστριά του έριξε λίγο φως σ' αυτές.

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day του Alpha ήταν σήμερα το πρώι (27/1/2022) η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και, φυσικά, τη συζήτηση μονοπώλησε ο Σασμός.

Και την ερχόμενη εβδομάδα ετοιαστείτε για πολύ κλάμα, προειδοποίησε η ηθοποιός, η οποία ως Αργυρώ Βρουλάκη διανύει τη χειρότερη περίοδο της ζωής της με τον αγαπημένο της να έχει σκοτώσει τον αδελφό της και, μέχρι στιγμής, να παραμένει άφαντος.

Στην ερώτηση αν η αγάπη τους θα τα καταφέρει να νικήσει αυτή την τόσο τραγική δυσκολία, η Χριστίνα τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους. Η Αργυρώ είναι γεμάτη οργή και θυμό. Στο μέλλον, όμως, άφησε να εννοηθεί ότι οι δυο τους θα τα ξαναβρούν κάπως (τώρα αν αυτό συμβεί σε αυτή ή την επόμενη σεζόν, παραμένει άγνωστο)

Σασμός: Το "αντίο" της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη στον Κώστα Νικούλι

Η Σεμίνα θα της περιγράψει ακριβώς τι είδε σήμερα; Όχι. Η Αργυρώ θα μάθει τι έγινε όμως όχι ακόμη. Τα πράγματα είναι πολύ έντονα συναισθηματικά και οι εξελίξεις θα αργήσουν.

Για τις φήμες που θέλουν την Αργυρώ έγκυο απάντησε η Χριστίνα λέγοντας πως έχει διαβάσει κι εκείνη για την εγκυμοσύνη όμως "όχι στο σενάριο"!

Πάει, λοιπόν, αυτό το spoiler, διαψεύστηκε. Μας έδωσε όμως ένα άλλο, πιο ευχάριστο η δημοφιλής ηθοποιός όταν εξήγησε ότι το τραγικό αυτό γεγονός -ο θάνατος του Πετρή- θα προκαλέσει μεγάλες αναταραχές μεταξύ των ζευγαριών (βλ. Στέλλα και Άγγελο, Μαρίνα και Αντώνη) όπως για μερικοί θα... επανέλθουν. "Η Μαρίνα και ο Αντώνης θα είναι καλά", είπε η Χριστίνα και μια ανακούφιση τη νιώσαμε γιατί αυτό το ζευγάρι το θέλουμε μαζί!

Ιδού και η συνέντευξη ενώ στο τέλος μια γεύση του τι να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο: