Madonna: Η σέξι φωτογραφία της αγκαλιά με την αγαπημένη του Kanye West, Julia Fox

18.01.2022
Madonna: Η σέξι φωτογραφία της αγκαλιά με την αγαπημένη του Kanye West, Julia Fox
Το 2021 ήταν η χρονιά των απροσδόκητων σχέσεων, αλλά φαίνεται ότι το 2022 θα είναι η χρονιά των απροσδόκητων φιλιών. Πριν από λίγες μέρες η Madonna δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με μερικούς σταρ φίλους της, ανάμεσα στους οποίους και με τη νέα αγαπημένη του Kanye West, Julia Fox. Μάλιστα πόσταρε τις φωτογραφίες με την εξής λεζάντα: «Πήγα για δείπνο με τη Julia για να μιλήσουμε για την ταινία μου και εμφανίστηκαν και κάποια άλλα φιλαράκια».

Στην πρώτη φωτογραφία, η Madonna και η Fox αγκαλιάζονται σε έναν καναπέ, με τη Madonna να φοράει ένα διχτυωτό καλσόν και να δείχνει τα πόδια της και την Fox να δείχνει την άψογη κοιλιά της με ένα σούπερ σέξι δερμάτινο σύνολο.

Η επόμενη φωτογραφία είναι της Madonna και του Kanye West, ακολουθούν φωτογραφίες του πρώην πυγμάχου Floyd Mayweather, του παίκτη του NFL Antonio Brown και άλλων που συμμετέχουν στην παρέα. Στην τέταρτη φωτογραφία, βλέπουμε τις φιλενάδες Madonna και Fox να αγκαλιάζονται ξανά, ενώ οι φωτογραφίες τελειώνουν με μια ομαδική λήψη.

Φαίνεται ότι ενώ η σχέση Fox και West γίνεται πιο σοβαρή, η Fox και η Μadonna γίνονται το απόλυτο δίδυμο - με τη Μadonna να φαίνεται να εγκρίνει τη σχέση της Fox και του West.

Madonna: Η συνάντηση με τον Kanye West και οι κατηγορίες εναντίον του για επίθεση

Bέβαια, αυτές οι φωτογραφίες μπορεί να φαίνονται hot, αλλά η αντίδραση του Twitter στο βίντεο από αυτήν τη βραδιά ήταν εντελώς διαφορετική. Πολλοί σχολίασαν πόσο «βαρετό» και «άβολο» φαινόταν το παρεάκι, με πολλούς να επικρίνουν τη συνάντηση αυτή κυρίως μετά την είδηση όπου ο West φέρεται να χτύπησε έναν θαυμαστή του, σύμφωνα με το People.

Σύμφωνα με το HollywoodLife, η φιλία της Fox και της Madonna δεν είναι καινούργια. Στην πραγματικότητα, γνωρίζονται εδώ και αρκετό καιρό, πολύ πριν η Fox και ο West τα φτιάξουν. Μια πηγή είπε: «Η Julia είναι ήδη κοινωνική και έχει τους δικούς της φίλους. Δεν χρειάζεται τον Kanye. Ναι, αυτή η σχέση είναι πολύ “της στιγμής”, αλλά η Μadonna μιλούσε ήδη για επαγγελματικά προτζεκτ με την Julia πριν συναντηθεί με τον Κanye».

Νικολέτα Μακρή