5 διάσημες κυρίες οι οποίες κάνουν μόνες τους το makeup τους

14.01.2022
5 διάσημες κυρίες οι οποίες κάνουν μόνες τους το makeup τους
Δεν είναι μυστικό ότι οι γυναίκες celebrities έχουν προσωπικούς makeup artists για να δείχνουν όσο το δυνατόν πιο όμορφες. Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχουν celebrities που δεν διστάζουν να κάνουν το δικό τους μακιγιάζ, δείχνοντάς μας ότι δεν χρειάζεσαι πάντα έναν επαγγελματία δίπλα σου για να κάνεις εκπληκτικές εμφανίσεις. Για να δούμε λοιπόν, το ταλέντο κάποιων διάσημων γυναικών και τις κρυφές ικανότητές τους στο μακιγιάζ.

Αriana Grande

Αν και η Ariana Grande συνήθως συνεργάζεται με καταπληκτικούς makeup artists, πρόσφατα εξέπληξε τους followers της στον λογαριασμό της στο Instagram επιδεικνύοντας το μακιγιάζ που έκανε η ίδια. Η τραγουδίστρια μάλιστα φέτος λάνσαρε το δικό της makeup brand, κάτι που αποδεικνύει την αγάπη της για τα καλλυντικά.

Vanessa Hudgens

Η Vanessa Hudgens συνήθως συνεργάζεται με makeup artists που την κάνουν να δείχνει τέλεια σε κάθε είδους παρουσιάσεις και εκδηλώσεις. Ωστόσο, δεν είναι μυστικό ότι η ηθοποιός απολαμβάνει να παίζει με το makeup και να ανεβάζει τις εμφανίσεις της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Carrie Underwood

Η Carrie Underwood όχι μόνο φτιάχνει μόνη της τα μαλλιά της για τις συναυλίες της, αλλά έχει αναλάβει και για το μακιγιάζ της. Όταν είναι σε περιοδεία, λειτουργεί σαν ψυχοθεραπεία για την τραγουδίστρια να κάθεται ήρεμη στο λεωφορείο και να φτιάχνει το μακιγιάζ της.

Kylie Jenner

Για την Kylie Jenner, το μακιγιάζ είναι μια μορφή τέχνης. Αν και συνήθως συνεργάζεται με επαγγελματίες makeup artists για τις φωτογραφίσεις και τις εκδηλώσεις της, μπορούμε να βρούμε στο Instagram της εμφανίσεις που δημιούργησε η ίδια.

Sofia Vergara

Η Sofia Vergara είπε ότι όταν η makeup artist της δεν είναι διαθέσιμη, δεν έχει πρόβλημα να κάνει το δικό της makeup. Ισχυρίζεται επίσης ότι για 11 χρόνια έκανε μόνη της το μακιγιάζ της στο Modern Family.