Σταματίνα Τσιμτσιλή: Θετική στον κορονοϊό η παρουσιάστρια - Το απίθανο μπέρδεμα με τα παιδιά της [video]

12.01.2022
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Θετική στον κορονοϊό η παρουσιάστρια - Το απίθανο μπέρδεμα με τα παιδιά της [video]
Ένα διαφορετικό πρωινό για την εκπομπή Happy Day σήμερα καθώς έλειπε η παρουσιάτρια, η οποία, όμως, συνδέθηκε από το σπίτι της και εξήγησε τα πάντα.

«Καλημέρα, κοιμούνται τα παιδάκια μου, γι' αυτό σας μιλώ από τηλέφωνο», είπε στην πρώτη σύνδεση με την εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξηγώντας πώς συνέβη ό,τι συνέβη. «Είμαι σε κατάσταση σοκ, δεν περιμένεις ότι θα σου συμβεί. Περίμενα να μου πουν οι νοσηλεύτριες όπως κάθε ημέρα τα τελευταία δύο χρόνια "κυρία Τσιμτσιλή περάστε, είστε αρνητική”. Έρχονται με ένα ύφος περίεργο και μου λένε "έρχεστε λίγο μέσα;”» περιέγραψε η παρουσιάστρια τονίζοντας ότι δεν έχει συμπτώματα, παρά ένα μόνο μπούκωμα, που έχει γενικά σχεδόν μόνιμα.

Στα stories της, μάλιστα, μοιράστηκε και μια εικόνα με τα δύο θετικά τεστ της.

Ύστερα από λίγο η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδέθηκε με την εκπομπή μέσω Skype και μεταξύ άλλων, περιέγραψε την έκπληξη των παιδιών της όταν την είδαν στο σπίτι.

«Μαμά, τι κάνεις εδώ; Τι μέρα είναι;», ρώτησαν τα παιδιά της, εμφανώς μπερδεμένα, καθώς έχουν συνηθίσει να τη βλέπουν το πρωί μόνο Σαββατοκύριακα. Και φυσικά τους εξήγησε, όπως και ότι δεν θα πάνε για 10 μέρες στο σχολείο αφού δεν είναι εμβολιασμένα ενώ σε άλλο σημείο της σύνδεσης η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε την αγωνία της για το πώς θα πρέπει να κινείται αυτές τις μέρες μέσα στο σπίτι προκειμένου να μην κολλήσει τους υπόλοιπους. «Πώς θα μπορώ να μην τους αγκαλιάζω»

Περαστικά...