Μυριέλλα Κουρεντή: Δάκρυσε για τον σύντροφό της και το Twitter τη "δίκασε" - Τι απαντά ο ίδιος για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί

10.01.2022
Μυριέλλα Κουρεντή: Δάκρυσε για τον σύντροφό της και το Twitter τη "δίκασε" - Τι απαντά ο ίδιος για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί
Το trailer για το σημερινό [10/1/2022] επεισόδιο τροφοδότησε επιπλέον συζητήσεις και πολύ ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις και από τους τρεις (γιατί τόσοι είναι) άμεσα ενδιαφερόμενους.

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης είναι, χωρίς αμφιβολία, τα πρόσωπα των ημερών όσον αφορά στο Survivor. Η αδυναμία που έχει ο παίκτης της μπλε ομάδας για την ηθοποιό/παίκτρια της κόκκινης ομάδας αποκαλύφθηκε από πολύ νωρίς με την ίδια να δείχνει ότι ανταποκρίνεται, αν και διακριτικά.

Στο χθεσινό επεισόδιο, αυτό το "διακριτικά" εξαφανίστηκε καθώς όταν βρέθηκαν οι δυο τους μέσα στην πισίνα του αγωνίσματος, τα αγκαλιά, τα φιλιά και οι κουβέντες μεταξύ τους ήταν σίγουρα αμφίδρομες.

Τις τρυφερές αυτές στιγμές ακολούθησε ο "κακός χαμός" στο συμβούλιο και λίγο αργότερα είδαμε το trailer για το σημερινό επεισόδιο όπου πήραμε μια πρώτη γεύση της έντασης που περιμένουμε και σήμερα.

Αφενός η Μυριέλλα, σαφώς φορτισμένη συναισθηματικά αναφέρεται στον σύντροφό της John που "γιορτάζει αυτές τις μέρες" και με δάκρυα στα μάτια μοιράζεται την ανησυχία της για τα όσα μπορεί εκείνος να σκέφτεται βλέποντας τα όσα συμβαίνουν στη δική της ζωή τόσα χιλιόμετρα μακριά του. Αφετέρου, ο Γιώργος παραδέχεται ακόμη πιο ανοιχτά ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και περιμένουμε τη συνέχεια επί της οθόνης:

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, έχει η στάση του συντρόφου της ηθοποιού, ο οποίος μίλησε για τα όσα συμβαίνουν και, όπως καταλάβαμε, δεν θα το κάνει ξανά.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Hello, ο John Lygnos τόνισε τα εξής, υπογραμμίζοντας τη δική του θέση απέναντι στο όλο ζήτημα κι στηρίζοντας 100% τη Μυριέλλα:

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες. Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το “χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε», ανέφερε ο μουσικός ενώ αναφέρθηκε και συγκεκριμένα στο ειδύλλιο ανάμεσα στη Μυριέλλα και τον Γιωργο Κατσαούνη: «Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο. Θα ήθελα να στέλνετε όλοι θετικές σκέψεις στη Μυριέλλα, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά το αξίζει. Αυτές είναι οι απόψεις μου και θα ήθελα να μην ασχολείστε άλλο με την προσωπική μας ζωή παρά μόνο με την καλλιτεχνική μας φύση. Σας ευχαριστώ».