Kim Kardashian - Kanye West: Ξεκινάει πόλεμος στα social media;

10.01.2022
Kim Kardashian - Kanye West: Ξεκινάει πόλεμος στα social media;
Φαίνεται ότι το 2022 ξεκίνησε με έντονη δραστηριότητα για τα διάσημα ζευγάρια. Για παράδειγμα ενώ η Kim Kardashian έκανε ρομαντικές διακοπές με τον Pete Davidson, ο πρώην της, Kanye West εμφανίστηκε με την ηθοποιό Julia Fox. Φαίνεται ότι ο PR πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει.

Και οι πόλεμοι έχουν και μάχες. Η ιδρύτρια της SKIMS δημοσίευσε μια σούπερ σέξι φωτογραφία με ένα μπικίνι με καφέ κορδόνια, κάτι που είναι λογικό επειδή βρίσκεται στις Μπαχάμες με τον Davidson. Αλλά οι ειδήμονες του διαδικτύου παρατήρησαν ένα παλιό περιοδικό να βρίσκεται δίπλα της, και μάντεψε... Ήταν το εξώφυλλο του Vanity Fair του Απριλίου 2021, με την Anya Taylor-Joy στο εξώφυλλο.

Η Kardashian, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πάντων, δεν μοιάζει με τον τύπο του ανθρώπου που διαβάζει ένα περιοδικό εννέα μηνών. Αυτή είναι μια περίεργη κατάσταση που έρχεται μετά τα δημοσιεύματα από fans των Kardashians που υποστηρίζουν ότι η Kim χρησιμοποίησε photoshop για να προσθέσει την ανηψιά της True, σε φωτογραφίες μαζί με την κόρη της Chicago στη Disneyland.

Και οι καχύποπτοι άρχισαν να αναρωτιούνται. Μήπως η Kim δημοσίευσε μια παλιά φωτογραφία για να «την πει» στον πρώην της, ο οποίος εμφανίστηκε με καινούργια σχέση;

Η Κardashian φέρεται να λέει παρασκηνιακά ότι ο West δείχνει «απελπισμένος» με την απρόσμενη σχέση του με τη σταρ των Uncut Gems, ενώ ταυτόχρονα η ίδια προσπαθεί να κλέψει τα φώτα από τον ράπερ. Τώρα που ο διάσημος τραγουδιστής έκανε την απόλυτη κίνηση με τη φωτογράφιση του δεύτερου ραντεβού του με την Fox, περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Kim.

Ανυπομονούμε να δούμε τι θα ακολουθήσει και ποιος θα κερδίσει τον επόμενο γύρο του αγώνα Kardashian-West media.