Kim Kardashian: Έκανε unfollow την Miley Cyrus και ο λόγος είναι ο Pete Davidson

06.01.2022
Kim Kardashian: Έκανε unfollow την Miley Cyrus και ο λόγος είναι ο Pete Davidson
Έφτασαν τα πρώτα πιπεράτα νέα για το 2022! Η Kim Kardashian φαίνεται να έκανε unfollow την Miley Cyrus στο Instagram κάτι που έχει τρελάνει το διαδίκτυο. Οι πληροφορίες θέλουν το εν λόγω unfollow να έγινε λίγες μέρες μετά την εκπομπή που παρουσίασε η Μiley με τον σύντροφό της Kim, Pete Davidson, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Και για όλες όσες ίσως αναρωτιούνται αν η Kim ακολουθούσε ποτέ την Miley στο Instagram, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία χάρη σε έναν λογαριασμό ενός fan, ο οποίος δημοσίευσε αυτό στις 10 Δεκεμβρίου:

Ούτως ή άλλως, τα πράγματα μεταξύ της Κim και του Pete δείχνουν καλά και μάλιστα οι δύο τους εντοπίστηκαν στις γιορτές να πετάνε μαζί σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο για τις Μπαχάμες. Το ταξίδι έρχεται μια εβδομάδα μετά το ταξίδι του Pete στην Καλιφόρνια, όπου εθεάθη να οδηγεί τη Rolls-Royce της Kim στο Λος Άντζελες και να αγοράζει μεγάλες ποσότητες κοσμημάτων.

Ωστόσο αν και φαίνεται ότι η Kardashian δεν έχει λόγο να ανησυχεί για τον σταρ του Saturday Night Live, υπάρχουν πολλοί που επιμένουν ότι η Cyrus και ο Davidson δείχνουν να έχουν χημεία. Μάλιστα, η τραγουδίστρια του «Wrecking Ball» ενώ τραγουδούσε με τον Davidson στο The Tonight Show, άλλαξε τους στίχους σε ένα από τα τραγούδια της σε «It should have been me». Kαι ίσως αυτό να προκάλεσε τη ρήξη.

Σύμφωνα μάλιστα με το Page Six, η Cyrus εθεάθη κάποια στιγμή να κατευθύνεται στο σπίτι του Davidson στο Staten Island.

Αλλά και πάλι, τι σημασία έχει αν η Kim ακολουθεί ή όχι την Cyrus; Δεν διασταυρώνονται πουθενά καλλιτεχνικά ή επαγγελματικά, οπότε ίσως το unfollow να είναι και αντίδραση της στιγμής.

Πάντως η Cyrus εξακολουθεί να ακολουθεί την Kardashian, οπότε αν υπάρχει κόντρα, είναι μονόπλευρη.