4 celebrities με αδέλφια που είναι διάσημα σε άλλους, τελείως διαφορετικούς χώρους

27.02.2022
4 celebrities με αδέλφια που είναι διάσημα σε άλλους, τελείως διαφορετικούς χώρους
Όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί σε κάτι και, φυσικά, για να είσαι "διάσημος" δεν είναι υποχρεωτικό να ασχολείσαι αποκλειστικά με τη showbiz. Ιδού τα αδέρφια ορισμένων celebrity που ακολούθησαν τον δικό τους, πολύ διαφορετικό δρόμο και έκαναν επίσης επιτυχημένες καριέρες. Μάθε ποια είναι τα αδέρφια των σταρ που είναι επίσης εξαιρετικά σε αυτό που κάνουν, ακόμα κι αν δεν γνωρίζεις τα ονόματά τους ή το γεγονός ότι είναι αδέρφια.

Lynda Lopez: αδερφή της Jennifer Lopez και βραβευμένη δημοσιογράφος

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο δεν είναι η μόνη διάσημη στην οικογένειά της, καθώς η μικρότερη αδερφή της, Lynda, χαίρει επίσης δημοτικότητας, αν και σε μικρότερη κλίμακα. Η Lynda είναι γνωστή δημοσιογράφος στη Νέα Υόρκη που κέρδισε ακόμη και Emmy το 2001 για τη δημοσιογραφική της δουλειά. Επίσης, ίδρυσε την εταιρεία οπτικοακουστικών παραγωγών της αδερφής της, Nuyorican Productions.

Sami Hayek, αδερφός της Salma Hayek και διάσημος σχεδιαστής επίπλων

Στην οικογένεια Hayek, το πάθος για την τέχνη δεν βρίσκεται μόνο στη Salma αλλά στον μικρότερο αδερφό της, τον Sami καθώς είναι επίσης καλλιτέχνης — όχι όμως της υποκριτικής, αλλά του σχεδίου. Είναι ένας διάσημος σχεδιαστής επίπλων στην υψηλή κοινωνία του Λος Άντζελες. Έχει το δικό του στούντιο και, όπως έχει εξηγήσει, συνεργάζεται με Μεξικανούς τεχνίτες που φτιάχνουν έπιπλα που πωλούνται σε όλο τον κόσμο και τα κέρδη πάνε σε αυτούς.

Antonia Kidman: αδερφή της Nicole Kidman και τηλεπαρουσιάστρια

Ίσως το όνομά της να μην σου λεει κάτι, αλλά στην πατρίδα της την Αυστραλία, η μικρότερη αδερφή της Nicole είναι γνωστή. Η Αntonia είναι επίσης ηθοποιός, αλλά μικρότερου μεγέθους, καθώς δούλεψε μόνο σε μια αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά, αν και είναι επίσης παραγωγός και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών και έχει γράψει μάλιστα δύο βιβλία.

Gemma Styles: αδερφή του Harry Styles, συγγραφέας, επιχειρηματίας και influencer

Όταν ο Βρετανός τραγουδιστής και ηθοποιός έγινε σταρ, η αδερφή του δεν έμεινε στη σκιά του, καθώς οι θαυμαστές έμαθαν σύντομα το όνομά της. Η Gemma έγινε influencer με 7 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και έχει ένα podcast και έναν ιστότοπο όπου μιλά για την ψυχική υγεία, τον φεμινισμό και τη βιωσιμότητα για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο. Κείμενά της δημοσιεύτηκαν σε αναγνωρισμένα μέσα, όπως το Teen Vogue και το Glamour. Έχει επίσης τη δική της μάρκα γυαλιών ηλίου.