Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Το πρώτο σχόλιο on camera μετά το περιστατικό με τη Σάσα Σταμάτη [video]

17.12.2021
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Το πρώτο σχόλιο on camera μετά το περιστατικό με τη Σάσα Σταμάτη [video]
Δημοσιογράφοι περίμεναν τον ηθοποιό έξω από το Ακροπόλ.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, το περασμένο σαββατοκύριακο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ζήτησε από τη Σάσα Σταμάτη η οποία είχε πάει στο θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση "Ο κουρέας της Σεβίλης" στην οποία πρωταγωνιστεί να αποχωρήσει, γιατί αλλιώς εκείνος δεν θα ανέβαινε στη σκηνή.

Η κίνηση αυτή του δημοφιλούς έλληνα ηθοποιού είχε, να κάνει, προφανώς, με την πρωτοφανή κίνηση της Σάσας Σταμάτη πριν από μερικές εβδομάδες, όταν ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη» και διέκοψε την παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» του Χριστόφορου Ζαραλίκου, επειδή διαφωνούσε με τα όσα άκουγε.

Η παρουσιάστρια αποχώρησε και η παράσταση έγινε κανονικά, ενώ το περιστατικό αποκαλύφθηκε αρκετές μέρες αργότερα.

Χθες το βράδυ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στάθηκε μπροστά στις κάμερες που τον περιμένουν καθημερικά προκειμένου να έχουν ένα σχόλιό του και απάντησε, χωρίς όμως να απαντά.

Διακριτικός και, προφανώς, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θέμα, ο ηθοποιός, στην ουσία ευχήθηκε, απλά καλές γιορτές και σύμπνοια.

«Θα με συγχωρήσετε. Ξέρω πως έχετε κάτσει πολλές ώρες εδώ. Αλλά δεν είχα σκοπό να κάνω κανένα σχόλιο. Να μου είστε καλά και εύχομαι καλές γιορτές. Δεν πήρα καμία απόφαση. Τι να σας πω; Να είστε καλά, ενωμένοι όλοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό. Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι καλές γιορτές. Να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι. Και να βρεθούμε τον καινούργιο χρόνο πιο δυνατοί», είπε χαρακτηριστικά.