Ράδιο Αρβύλα: Κανάκης, Σερβετάς και Κιούσης στέλνουν Παναγιωτόπουλο στο δικαστήριο και τον διαγράφουν, γενικότερα

17.12.2021
Ράδιο Αρβύλα: Κανάκης, Σερβετάς και Κιούσης στέλνουν Παναγιωτόπουλο στο δικαστήριο και τον διαγράφουν, γενικότερα
Αγωγή εναντίον του μέχρι πρότινος συνεργάτη τους κατέθεσαν οι τρεις εναπομείναντες της ομάδας.

Η εκμποπές Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο μπορεί να ολοκληρώθηκαν πρόωρα για το 2021 καθώς ο ΑΝΤ1 αποδέχτηκε τη σχετική εισήγηση της ομάδας, όμως οι εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί μετά την αποκάλυψη της "διπλής ζωής" του Στάθη Παναγιωτόπουλου "τρέχουν".

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του επί 14 χρόνια στενού τους συνεργάτη με αγωγή στην οποία ζητούν τη αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο και η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα και ο Αντωνης Κανάκης ως δημιουργός της, ακόμη περισσότερο.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη δήλωση μετά το σκάνδαλο και την αποπομπή του από το «Ράδιο Αρβύλα»

Το σοκ των αποκαλύψεων αφενός για τις καταγγελίες εναντίον του παρουσιαστή για διαρροή ιδιωτικών στιγμών του με πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της, αφετέρου για την τριετή δικαστική διαμάχη του μαζί της έχει "χτυπήσει" όχι μόνο το κοινό της εκπομπής αλλά και όλη την υπόλοιπη ομάδα των Αρβύλα, όπως διατείνονται με πάθος σύσσωμοι από την πρώτη στιγμή.

Μετά τις τηλεοπτικές τους απολογίες, οι Κανάκης, Σερβετάς και Κιούσης αποκάλυψαν ότι έχουν έρθει σε επαφή με το θύμα (το οποίο, για την ιστορία, προσυπογράφει τα της άγνοιάς τους σχετικά) και έχουν προσφέρει εν λευκώ τη βοήθειά τους σε όλα τα επίπεδα.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Και δεύτερη καταγγελία κατά του πρώην -πια- μέλους των «Ράδιο Αρβύλα»

Οι τρεις εναπομείναντες του team έχουν βγει, εμφανώς, στην επίθεση και φροντίζουν να διαχωρίσουν τη θέση τους στα πάντα. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, έρχονται και οι διαγραφές κοινού υλικού από τα social media τους. Κοινές φωτογραφίες και βίντεο μοιάζουν να εξαφανίζονται σιγά σιγά ακολουθώντας τον δρόμο που άνοιξε πρώτος ο ΑΝΤ1.

Η αποκάλυψη για τον γάμο του Παναγιωτόπουλου

Εν μέσω σάλου, έγινε γνωστό ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλους παντρεύτηκε την 1η Νοεμβρίου την επί λίγους μόνο μήνες σύντροφό του στην Αλόννησο, όπου εκείνος δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ο γάμος ήταν μυστικός και παραβρέθηκαν μόνο οι δυο μάρτυρες που υπέγραψαν και ακόμη ένα ζευγάρι που έγυχε να βρίσκονται εκεί κοντά εκείνη τη στιγμή.

Ο αντιδήμαρχος της περιοχής είπε τα εξής για το ευτυχές συμβάν:

«Ο γάμος ήταν μια ευχάριστη στιγμή για εμάς εδώ, έγινε σε κλειστό κύκλο, δεν ήθελε και ο ίδιος πολλά πολλά. Ήμασταν έξι άτομα συνολικά. Ο δήμαρχος, οι μάρτυρες και ένα ζευγάρι που περνούσε τυχαία από εκεί για να θαυμάσει τη θέα. Με το μηχανάκι είχε έρθει να παντρευτεί, δεν ήθελε να βγάλουμε φωτογραφίες. Ήταν χαρούμενος όμως, κανένας δεν περίμενε από τον Στάθη να παντρευτεί, αλλά και η σύζυγός του ήταν κάτι το οποίο ήθελε πολύ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.11.2023 - 13:06