Bradley Cooper: Η αποκάλυψη για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε όταν πήγαινε να πάρει την κόρη του από το σχολείο

01.12.2021
Bradley Cooper: Η αποκάλυψη για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε όταν πήγαινε να πάρει την κόρη του από το σχολείο
Σαν από σκηνή από ταινία, μόνο που συνέβη στην πραγματικότητα!

Ο Bradley Cooper εξομολογήθηκε μια πραγματικά τρομακτική ιστορία για μια επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε στο μετρό της Νέας Υόρκης, μια μέρα που πήγαινε να πάρει την κόρη του από το σχολείο. Ο ηθοποιός σε μια συνέντευξη του στο podcast Armchair Expert του Dax Shepard, αποκάλυψε ότι τον Οκτώβριο του 2019, βρισκόταν καθ' οδόν για να πάρει την δύο ετών τότε κόρη του Lea από το σχολείο, όταν δέχθηκε επίθεση στο μετρό.

«Συνήθιζα εκείνη την εποχή να περπατάω στη Νέα Υόρκη φορώντας ακουστικά — αυτό ήταν πριν από την πανδημία — και κάποιο πρωί στις 11:45 κατέβηκα στο μετρό για να πάω και να πάρω την κόρη μου Lea από το σχολείο της στο κέντρο της πόλης. Εκεί στο μετρό με απείλησαν με μαχαίρι», είπε στους συμπαρουσιαστές Shepard και Monica Padman. «Ήταν αρκετά τρελό. Συνειδητοποίησα ότι μέχρι τότε αισθανόμουν πολύ άνετα στην πόλη. Ο άνθρωπος της ασφάλειας μου δεν ήταν μαζί μου».

Ναι, ο Bradley Cooper υπήρξε παντρεμένος - Αναγνωρίζεις με ποια διάσημη ηθοποιό;

Όταν οι οικοδεσπότες εξέφρασαν το σοκ τους, ο Cooper είπε αναλυτικά. «Από τη φύση μου, θα το πήγαινα μέχρι το τέλος. Ένιωσα κάποιον να έρχεται. Σκέφτηκα, ω, θα θέλουν να βγάλουν μια φωτογραφία ή κάτι τέτοιο. Καθώς γύρισα, τον είδα, κοίταξα κάτω και βλέπω ένα μαχαίρι. Σηκώνω το βλέμμα μου, βλέπω τα μάτια του ατόμου και ξαφνιάζομαι με το πόσο νέος είναι».

Αν και του έχουν μάθει να «μην προσπαθεί να αφοπλίσει κάποιον με μαχαίρι», ο σταρ του Hangover είπε, «Μόλις πήγα να τον πιάσω, άρχισε να τρέχει. Πήδηξα πάνω από το τουρνικέ, κρύφτηκα πίσω από τη λευκή, πλακόστρωτη είσοδο του μετρό και έβγαλα το τηλέφωνό μου. Αυτός πήδηξε από πάνω τρέχοντας. Τον τράβηξα μια φωτογραφία. Μετά τον κυνήγησα στις σκάλες. Άρχισε να τρέχει στην 7η Λεωφόρο. Τον τράβηξα άλλες δύο φωτογραφίες», θυμάται.

«Έπεσα πάνω σε δύο αστυνομικούς με ένα SUV, τους έδειξα τη φωτογραφία και άρχισα να τους μιλάω και ο ένας αστυνομικός το μόνο που με ρώτησε — ήταν τόσο ενδιαφέρον — ήταν «Eίσαι μαχαιρωμένος;». Εγώ απάντησα «Όχι, όχι». Εκείνος συνέχισε να λέει, «Ελέγξτε να δείτε αν έχετε μαχαιρωθεί». Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι άνθρωποι όταν μαχαιρώνονται, είναι σε κατάσταση σοκ. Κοίταξα να δω αν είχε δίκιο. Τελικά δεν είχε. Και μετά επέστρεψα στο μετρό και κατευθύνθηκα στο σχολείο να πάρω την κόρη μου».

Η σχέση με την Irina Shayk

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk υπήρξαν ζευγάρι από το 2015 μέχρι το καλοκαίρι του 2019 που χώρισαν ενώ η κόρη τους, Leah, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2017. Σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, το διάσημο ζεύγος υπήρξε ιδιαίτερα φειδωλό στις δημόσιες τοποθετήσεις περί αυτής και τώρα πια, φαίνεται ότι έχουν ισορροπήσει εξαιρετικά τη ζωή τους μετά το χωρισμό.

Bradley Cooper - Irina Shayk: Περπατούν αγκαζέ δύο χρόνια μετά το χωρισμό τους

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα οι δυο τους κάνουν πολύ συχνά κοινές εμφανίσεις στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα η επανασύνδεση να συζητιέται πολύ!

Χθες, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" την πανέμορφη οικογένεια σε double date με την Anne Hathaway, τον σύζυγό της, Adan Shulman και τα παιδιά τους. Έδειχναν όλοι πανευτυχείς.