Η Heidi Klum έφυγε από τη Μύκονο αλλά δεν φαντάζεσαι πώς [video]

16.11.2021
Η Heidi Klum έφυγε από τη Μύκονο αλλά δεν φαντάζεσαι πώς [video]
Πάνω από μία εβδομάδα έμεινε στο νησί των ανέμων η γερμανίδα καλλονή και ο σύζυγός της και ήρθε η ώρα να πουν «αντίο».

Στην Ελλάδα για τις ανάγκες του γερμανικού Next Top Model βρέθηκαν η Heidi Klum και ο Tom Kaulitz και, όπως φάνηκε, από τη διαρκή ροή «ντοκουμέντων» στα social media, και οι δυο απόλαυσαν ιδιαίτερα τη διαμονή τους στη χώρα μας.

Αφού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην Αθήνα οι άνθρωποι της παραγωγής του Germany's Next Top Model μεταφέρθηκαν σύσσωμοι στη Μύκονο, όπου η Heidi και ο Tom έφτασαν μέσω πλοίου, ταξίδι το οποίο αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις απόλαυσαν ιδιαίτερα.

Εκεί, το πρόγραμμα περιελάμβανε άπειρες φωτογραφήσεις και υποχρεώσεις αλλά και διακοπές για το διάσημο ζεύγος μέχρι που έφτασε η στιγμή της αναχώρησης. Και φυσικά η Heidi αφιέρωψσε και σε αυτό το σημείο μία ανάρτηση. Το αποχαιρετιστήριο ποστάρισμα μάλιστα είχε έντονο χιουμοριστικό χαρακτήρα.

«Αυτή τη φορά δεν ταξιδεύω με πλοίο», γράφει η Heidi στη λεζάντα πλάι στο βίντεο από την αποχώρησή της που μοιράστηκε. Σε αυτό τη βλέπουμε περιχαρή -όπως πάντα, άλλωστε- να πηδά στην αγκαλιά του αγαπημένου της και εκείνος να τη μεταφέρει με αυτό τον τρόπο στο αεροπλάνο με το οποίο θα έφευγαν από το νησί. Αεροπορικώς το «αντίο» στη Μύκονο, λοιπόν, για το ζεύγος Klum-Kaulitz. Εις το επανειδείν!