Leonardo DiCaprio - Camila Morrone: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ και έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

15.11.2021
Leonardo DiCaprio - Camila Morrone: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ και έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους
Δεν είναι μυστικό ότι ο Leonardo DiCaprio συνηθίζει να βγαίνει με γυναίκες που είναι πολύ νεότερες από αυτόν και το αστείο στο Χόλιγουντ είναι ότι το όριο ηλικίας στις σχέσεις του δεν ξεπερνά τα 25 χρόνια. Υπάρχει όμως μια σχέση του, η Camila Morrone που μπορεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας των δεσμών του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού.

«Το 24χρονο μοντέλο είναι με τον DiCaprio πιο κοντά από ποτέ. Ο Leo δείχνει ακόμη περισσότερη στοργή στην Cami όταν είναι έξω», αποκάλυψε μια πηγή στο E! Νews προσθέτοντας ότι «φαίνονται πολύ χαρούμενοι και χαλαροί μαζί». Μήπως λοιπόν αυτό σηματοδοτεί ότι ο 47χρονος σταρ είναι έτοιμος να αποκατασταθεί; Μπορεί να μην θέλουμε να βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το στυλ της σχέσης του, αλλά το ζευγάρι είναι ήδη μαζί τέσσερα χρόνια, επομένως είναι ασφαλές να πούμε ότι ο ένας βλέπει τον άλλον σοβαρά.

Ο Jeff Bezos απειλεί δημόσια τον Leonardo DiCaprio - Το κορίτσι του είναι η αιτία

Και αυτό το πρόσφατο νέο επιβεβαιώνει μια άλλη πληροφορία που έδωσε μια διαφορετική πηγή στο E! News λέγοντας τον περασμένο Δεκέμβριο ότι «ο Leο τα έχει βρει με την οικoγενειακή ζωή με την Cami, του αρέσει πολύ η ζωή του μαζί της και είναι πολύ πιο δεμένοι οι δυο τους από ότι συνήθιζαν να είναι». Αυτό ωστόσο μας κεντρίζει περισσότερο την περιέργεια καθώς φέτος διαβάζαμε παντού ότι δεν σταμάτησε να ψάχνει να αγοράσει σπίτι. Μάλιστα είχε δει και ένα εντυπωσιακό αρχοντικό μπροστά στη θάλασσα στο Μalibu. Άρα μήπως ο DiCaprio σκέφτεται πλέον το μέλλον του με την Morrone και ψάχνει να στεγάσει την ερωτική τους φωλιά;