Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Με πλήγωσε πολύ το τέλος μου από το GNTM"

11.11.2021
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Με πλήγωσε πολύ το τέλος μου από το GNTM"
Όσα είπε το μοντέλο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για την κόντρα της με την Βίκυ Καγιά.

Νικολέττα Ράλλη: ''Γιατί δεν λέει κανείς ότι η Σπυροπούλου είχε δύναμη επειδή είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;''

"Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Δεν είπα ότι έχω πρόβλημα. Ζούμε σε μια μικρή χώρα και σε έναν μικρό χώρο και γιατί με ρωτάτε, αφού όλοι ξέρετε την αλήθεια. Άντεχα και περισσότερο στο GNTM κι εννοείται θα καθόμουν παραπάνω. Είμαι επαγγελματίας και κάνω την δουλειά μου 100%. Δεν θα πω τίποτα για το αν με ανάγκασαν να φύγω" είπε αρχικά.

Η Brigitte Bardot τιμωρήθηκε με το έκτο της πρόστιμο για υποκίνηση φυλετικού μίσους

"Μου δόθηκε μια τεράστια ευκαιρία και έκανα ότι καλύτερο μπορώ. Κλείνω ένα θέμα εδώ που ποτέ δεν με αφορούσε. Επαγγελματικά με πλήγωσε το τέλος από το GNTM. Επί προσωπικού, όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες και να νιώθουμε ότι κάτι συμβαίνει γύρω μας και να μην φερθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν κρατώ κακία… Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πω κάτι στην Βίκυ και ούτε το περιθώριο… Έχουμε συναντηθεί κι έχουμε χαιρετηθεί, δεν μένω πίσω. Θα συνεργαζόμουν ξανά με την Βίκυ Καγιά με μεγάλη χαρά, ήταν καταπληκτική στο GNTM", πρόσθεσε η ίδια.

Η Ηλιάννα επίσης μίλησε για το χωρισμό της με τον SNIK, λέγοντας: «Μία σχέση ξεκινά με πάρα πολλή αγάπη. Γιατί να μην τελειώσει και με αγάπη; Κάποια στιγμή που το ζεις, μπορεί να αλλάξουν τα θέλω σου, η πορεία σου, αλλά η αγάπη δεν αλλάζει και τα συναισθήματα παραμένουν. Είμαι πολύ τίμιος άνθρωπος σε όλα μου. Οτιδήποτε τελειώνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώνει με τσακωμό. Δεν τελειώνει, επειδή έγινε απαραίτητα κάτι κακό, αλλά επειδή μπορεί να έρθει κάτι καλύτερο στο μέλλον. Η αγάπη κι η εκτίμηση δεν αλλάζουν. Φυσικά, κι ήμουν πολύ ερωτευμένη. Με όλα παθιάζομαι και γαντζώνομαι. Οι άνθρωποι που τα έχουν δώσει όλα, είναι συνειδητοποιημένοι».