Ryan Reynolds - Dwayne «The Rock» Johnson: Το κοινό που τους ενώνει με τον πιο γλυκο τρόπο

11.11.2021
Ryan Reynolds - Dwayne «The Rock» Johnson: Το κοινό που τους ενώνει με τον πιο γλυκο τρόπο
Το εντυπωσιακό δίδυμο πρωταγωνιστεί στο Red Notice, μια ταινία δράσης του Netflix που έκανε πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου, όμως σε άλλο στοιχείο αναφερόμαστε!

Τόσο ο Ryan όσο και ο Dwayne είναι αποκλειστικά μπαμπάδες κοριτσιών -έχουν από τρεις κόρες ο καθένας. Ο Reynolds έχει με τη σύζυγό του Blake Lively, την 2χρονη Betty, την 5χρονη Inez και την 6χρονη James, ενώ ο Johnson έχει με τη νυν σύζυγο του Lauren Hashian, την 3χρονη Tiana και την 5χρονη Jasmine και την 20χρονη Simone με την πρώην σύζυγό του, Dany Garcia.

Ryan Reynolds: H αποκάλυψη του για τη μάχη με την αγχώδη διαταραχή

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στις αρχές της εβδομάδας στο Access Hollywood, ο Ryan Reynolds αποθέωσε τις κόρες του. «Θεέ μου, δεν θα μπορούσα να γίνει αλλιώς», είπε «Όταν αποκτήσαμε τη μικρή μας, ήμουν τρομοκρατημένος χωρίς να το πω, ότι θα γεννιόταν αγόρι, γιατί δεν ήξερα, δεν ξέραμε. Γιατί δεν ήξερα τίποτα άλλο εκτός από κορίτσια».

Τρία στα τρία

Ο Reynolds πρόσθεσε ότι το να έχεις κόρες είναι μια εμπειρία που τους δένει με τον Johnson αλλά και τη συμπρωταγωνίστριά τους στην ταινία, Gal Gadot που έχει επίσης τρεις κόρες με τον σύζυγό της Jaron Varsano, την 4χρονη Maya, την 9χρονη Alma και την 4 μηνών Daniella, «Με τον Dwayne και την Gal μιλάμε πολύ γι' αυτό», είπε ο Reynolds. «Και υπάρχει ένα είδος κοινής εμπειρίας και αξίζει να σημειωθεί ότι μας αρέσει γιατί λατρεύουμε να έχουμε τα κορίτσια μας».

Δεν μπορείς να φανταστείς πώς ήταν ο Dwayne "The Rock" Johnson στα 15 του χρόνια

Η Maya και η Alma βρέθηκαν μαζί με τις κόρες του Reynolds και της Lively κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Red Notice. «Στην πραγματικότητα, η Gal και οι κόρες μας - επειδή γυρίσαμε αυτήν την ταινία κατά τη διάρκεια της πανδημίας - ήμασταν όλοι μαζί on line με το σχολείο», είπε ο Reynolds. «Έτσι τα παιδιά μας και τα παιδιά της, πήγαιναν όλοι μαζί στο σχολείο, ήταν υπέροχο».