Μια λαμπερή βραδιά εγκαινίων στον Άλιμο - Φωτογραφίες

10.11.2021
Μια λαμπερή βραδιά εγκαινίων στον Άλιμο - Φωτογραφίες
Μέσα σε κλίμα απεριόριστης χαράς έχοντας στο πλευρό τους εκλεκτούς, πολύτιμους φίλους τους, αλλά και πρόσωπα της καλλιτεχνικής και δημοσιογραφικής ζωής οι γιατροί Ιάκωβος Γκόγκουα και Χρήστος Μεγαπάνος πλημμύρισαν από την αγάπη και την εκτίμηση των ανθρώπων που βρίσκονταν δίπλα τους στα εγκαίνια της κλινικής τους GM Clinic στον Άλιμο.

Το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου η πολυτελής κλινική κατακλύστηκε από τη μοναδική, φωτεινή, αισιόδοξη και λαμπερή ενέργεια, όλων όσων παρευρέθηκαν. Πρόσωπα του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου έδωσαν το παρών στην ξεχωριστή, διαλεχτή βραδιά απολαμβάνοντας από τη βεράντα του χώρου το μοναδικό υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Ανάμεσά τους η επιχειρηματίας Σάσα Βαρδινογιάννη, η καταξιωμένη σεφ Ντίνα Νικολάου, ο ολυμπιονίκης Γιώργος Χειμωνέτος με τη σύζυγό του Εύα Μουρτζάκη και τα παιδιά τους Κωνσταντίνο και Αρμονία, οι Φωτεινή Πετρογιάννη και Αθηνά Καμπάκογλου, η Αννίτα Ναθαναήλ, οι ηθοποιοί Βασίλης Παλαιολόγος και Χρήστος Σκορδάς, η παραγωγός Έλενα Χατζηαλεξάνδρου, οι διακεκριμένες συγγραφείς Χρυσηίδα Δημουλίδου, Θεοφανία Ανδρόνικου Βασιλάκη και Αρετή χαρτοφύλακα, ο ράπερ Ισορροπιστής, οι τραγουδιστές Θανάσης Βασιλάκος, Μιχάλης Μόσχου, Ηλίας Παλιουδάκης, Άγγελος Ανδρεάτος, Χριστίνα Γκόλια, ο σεναριογράφος Γιώργος Φειδάς αλλά και μία σειρά άξιων δημοσιογράφων. Η γεμάτη ζωή ευχάριστη βραδιά, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ τηρώντας καθ’ ολοκληρίαν οι οργανωτές όλα τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19.

Δείτε φωτογραφίες: