Βασίλης Κικιλιας: Κυριακάτικη βόλτα με τον γιο του στους ώμους

07.11.2021
Βασίλης Κικιλιας: Κυριακάτικη βόλτα με τον γιο του στους ώμους
Πανευτυχής ο Υπουργός Τουρισμού έκανε μια γλυκύτατη ανάρτηση.

Κυριακή πρωί στον Εθνικό Κήπο με τον γιο του στους ώμους. Ο Βασίλης και ο Παναγιώτης Κικίλιας κάνουν βολτίτσα με τη μαμά Τζένη Μπαλατσινού -πιθανότατα- να τους καμαρώνει και να τους φωτογραφίζει!

Τζένη Μπαλατσινού: Η απίθανη φωτογραφία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της - Η βάπτιση του μικρότερου

Ιδού η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια και το σχόλιο της Τζένης Μπαλατσινού:

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους είναι απίθανες

Το όνομα του μωρού

Ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια πήρε δυο ονόματα: Παναγιώτης Αντώνιος. Το πρώτο όνομα να έρχεται από τον πατέρα του Υπουργού Υγείας και το δεύτερο από ένα τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο, αγαπημένο της νησί.

Ο γάμος με τον Πέτρο Κωστόπουλο

22 Ιουνίου του 1996 και ο γάμος του αμετανόητου εργένη Πέτου Κωστόπουλου με την εκρηκτική Σταρ Ελλάς, Τζένη Μπαλατσινού, στη Μύκονο μονοπώλησε το ενδιαφέρον της εποχής. Εκείνος ήταν 42 ετών και εκείνη 26. 18 χρόνια και τρία παιδιά μετά, η ανακοίνωση για το διαζύγιο ήρθε και πάλι από τη Μύκονο στις 5 Ιουλίου 2014. Η σχέση τους είχε πολλά σκαμπανεβάσματα -εντός και εκτός γάμου- όμως τελικά, φαίνεται ότι έχουν καταφέρει να τη φέρουν σε ένα πολύ πολιτισμένο επίπεδο.

Ο γάμος με τον Βασίλη Κικίλια

Έπειτα από σχέση δυο χρόνων και έναν σύντομο χωρισμό η η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβητό στις 16 Ιουνίου 2019 και ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020 γεννήθηκε ο γιος τους. Η ελληνίδα παρουσιάστρια έχει εκφράσει επανειλημμένα την ευγνωμοσύνη της για την άφιξη αυτού του μωρού .