Τζένη Καζάκου: «Δεν θα έπαιζα ποτέ ρόλο που έχει παίξει η γιαγιά μου»

05.11.2021
Τζένη Καζάκου: «Δεν θα έπαιζα ποτέ ρόλο που έχει παίξει η γιαγιά μου»
Η κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου έδωσε την πρώτη της ζωντανή συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Μεγαλωμένη μέσα σε οικογένεια ηθοποιών το ότι θα ακολουθούσε κι εκείνη τον δρόμο της υποκριτικής φάνηκε σα να ήταν «φυγείν αδύνατο» για την Τζένη Καζάκου, όπως παραδέχτηκε και η ίδια μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό σήμερα το πρωί (5/11/2021)

Η 21ός ετών μοναχοκόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη κάνει φέτος το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με δύο παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα σε δύο τελείως διαφορετικές δουλειές.

Τζένη Καζάκου: Η εγγονή της Τζένης Καρέζη στην πιο ιδιαίτερη φωτογράφιση! [Photos]

Αφενός τη βλέπουμε στη σειρά εποχής «Βαρδιάνος στα Σπόρκα» της ΕΡΤ, αφετέρου στη χιουμοριστική σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» που προβάλεται στο Mega.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η νεαρή ηθοποιός, που ήταν αρκετά «τρακαρισμένη» στην παρθενική της ζωντανή συνέντευξη, μίλησε για το βάρος του οικογενειακού ονόματος, για τη γιαγιά της και για την υποκριτική που λατρεύει.

Τζένη Καζάκου: Η πόζα με τον παππού και τη μητέρα της έγινε viral

Ένα όνομα βαρύ

«Μπορεί να υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά λόγω ονόματος αλλά μία, δύο, τρεις, αν εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στο επάγγελμα, θα με διώξει το επάγγελμα από μόνο του. Γιατί δεν θα συμφέρω ούτε τον παραγωγό, ούτε τον σκηνοθέτη. Το επίπεδο δουλειάς θα πέσει και δεν συμφέρει κανέναν αυτό» είπε η νεαρή ηθοποιός», είπε, μεταξύ άλλων, η Τζένη Καζάκου ενώ σε ερώτηση περί του ποιος από τους δυο γονείς της είναι ο πιο αυστηρός κριτής της ξάφνιασε αποδίδοντας το χαρακτηρισμό, ξεκάθαρα, στον πατέρα της.

Όσο για το αν ήθελε να παίξει ποτέ σε remake κάποιας ταινίας της γιαγιάς της, Τζένης Καρέζη, ή αν ήθελε να αναλάβει έναν ρόλο στο θέατρο που ταυτίστηκε με εκείνη, η απάντηση της νεαράς είναι κατηγορηματικά αρνητική.

Δεν είναι μόνο ο Κωνσταντίνος - Έχεις δει τα άλλα τρία παιδιά του Κώστα Καζάκου; [Photos]

«Δεν θα ήθελα να πρωταγωνιστήσω σε καμία ταινία της γιαγιάς μου. Θέλω να κάνω κάτι δικό μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ιδού και το βίντεο με όλη την πρώτη live συνέντευξη της Τζένης Καζάκου: