Ο Zayn Malik και η Gigi Hadid ήταν «υπερβολική τοξικοί» πριν χωρίσουν - Η μαμά της ήθελε να "της φέρεται καλύτερα"

01.11.2021
Ο Zayn Malik και η Gigi Hadid ήταν «υπερβολική τοξικοί» πριν χωρίσουν - Η μαμά της ήθελε να "της φέρεται καλύτερα"
Νέες πληροφορίες αποκαλύπτουν περισσότερα για το πρώην ζευγάρι

Στις 28 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Zayn Malik και η Gigi Hadid —οι οποίοι έχουν αποκτήσει μαζί την ενός χρόνου κόρη, Khai— είχαν χωρίσει μετά από έξι χρόνια μαζί. "Δεν είναι μαζί αυτή τη στιγμή. Είναι και οι δύο καλοί γονείς όμως", είπε μια πηγή στο People. Η είδηση ​​ήρθε μετά από αναφορές ότι ο Zayn είχε χτυπήσει τη Yolanda, την 57χρονη μητέρα της Gigi, μετά από έναν καυγά στο σπίτι του ζευγαριού.

Gigi Hadid - Zayn Malik: Άσχημος χωρισμός με φήμες για χειροδικία με τη μητέρα της - Τι απαντούν και οι δύο

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το TMZ, ο Zayn κατηγορήθηκε για τέσσερα ποινικά αδικήματα παρενόχλησης κατά της Gigi και της Yolanda, αφού φέρεται να "έσπρωξε" τη μητέρα της πρώην κοπέλας του σε ένα συρτάρι και της προκάλεσε "ψυχική αγωνία και σωματικό πόνο". Ο Zayn φέρεται επίσης να έβρισε τη Yolanda με άσχημους χαρακτηρισμούς και τη διέταξε να μείνει μακριά από την κόρη του. Τα έγγραφα αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής τηλεφώνησε στο μοντέλο ενώ εκείνη βρισκόταν στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, λέγοντας της "να υπερασπιστεί τον σύντροφό της ενάντια στη μητέρα της στο σπίτι τους".

Zayn Malik: Ανατροπή στην υπόθεση παρενόχλησης της Gigi και της μητέρας της - Παραδέχτηκε την ενοχή του

Μια πηγή κοντά στον Zayn είπε ότι το ζευγάρι είχε προβλήματα πολύ πριν χωρίσουν. "Ήταν μια σούπερ τοξική σχέση" είπε το άτομο αυτό, ενώ μια πηγή κοντά στην Gigi ισχυρίστηκε επίσης ότι η αποδοκιμασία της Yolanda για τον Zayn δημιούργησε "συγκρούσεις" στην οικογένεια. "Ο Zayn έχει μια περίπλοκη προσωπικότητα. Ήταν δύσκολο μερικές φορές για την Gigi να ζει μαζί του".

Η πηγή συνέχισε λέγοντας, "Όμως και οι δύο είναι καλοί γονείς. Η Yolanda είναι φυσικά πολύ προστατευτική με την Gigi. Θέλει το καλύτερο για την κόρη και το εγγόνι της. Είχε κάποια προβλήματα με τον Zayn. Πιστεύει ότι θα μπορούσε να φέρεται καλύτερα στην Gigi και αυτό δημιουργεί συγκρούσεις μεταξύ της Yolanda και του Zayn".