Η συγκινητική στιγμή που o Vin Diesel συνοδεύει στο γάμο της την κόρη του αδικοχαμένου φίλου του, Paul Walker

25.10.2021
Η συγκινητική στιγμή που o Vin Diesel συνοδεύει στο γάμο της την κόρη του αδικοχαμένου φίλου του, Paul Walker
Συγκινητικές σχέσεις ζωής

Ο Paul Walker βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε ηλικία 40 ετών, όταν η κόρη του, Meadow ήταν μόλις 15 ετών. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, η Meadow κράτησε ζωντανή τη μνήμη του πατέρα της και έμεινε κοντά με μια ομάδα ανθρώπων που ξεκάθαρα τον εκτιμούν και τον αγαπούν μέχρι σήμερα. Ένας από αυτούς είναι και ο καλύτερος φίλος του μπαμπά της, ο Vin Diesel που είναι και ο νονός της. Για αυτό και μας συγκίνησε πολύ όταν είδαμε ότι ο Vin Diesel συνόδευσε ως νύφη τη Meadow και την παρέδωσε στον σύζυγο της Louis Thornton-Allan.

Το 22χρονο μοντέλο ανέβασε στο Instagram πολλές φωτογραφίες και ένα βίντεο από τον γάμο της με τον Louis Thornton-Allan, συγκινώντας τόσο τους φίλους της όσο και τους fans του αξέχαστου πατέρα της.

Στη φωτογραφία από τον γάμο της, η Meadow φαίνεται αγκαλιά με τον Diesel, ο οποίος είναι και ο νονός του μοντέλου. Η Meadow φορούσε ένα υπέροχο φόρεμα Givenchy και έμοιαζε σαν να λάμπει καθώς περπατούσε προς τον Louis. Ο Diesel φορούσε sτον γάμο που έγινε στην παραλία, ένα μπλε κοστούμι με λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Άραγε αυτά τα γυαλιά ηλίου, πόσα δάκρυα έκρυψαν;

Από τότε που πέθανε ο πατέρας της, τον Νοέμβριο του 2013, η Meadow έχει μεγάλωσει μέσα στην άπειρη αγάπη της οικογένειας του Fast & Furious, της σειράς ταινιών όπου πρωταγωνιστούσε ο Paul Walker. Στο παρελθόν, η Meadow έχει ανεβάσει στα social media φωτογραφίες με τον νονό της. Ο Diesel, με τη σειρά του, ήταν πάντα τόσο περήφανος για την Meadow και δεν μπορούμε παρά να φανταστούμε το βάθος των συναισθημάτων που ένιωθε την ημέρα του γάμου της.

Μια σχέση που μας υπενθυμίζει πως οι δεσμοί της οικογένειας είναι πολύ βαθύτεροι από ότι συχνά αντιλαμβανόμαστε.