Λευτέρης Πετρούνιας: Τα δάκρυα της Βασιλικής Μιλούση στη συνομιλία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

22.10.2021
Λευτέρης Πετρούνιας: Τα δάκρυα της Βασιλικής Μιλούση στη συνομιλία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή
«O Λευτέρης πέρα από κάθε επιτυχία είναι καλός άνθρωπος...»

Την πολυσυζητημένη δήλωση που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας για το ελληνικό #metoo, κλήθηκε να σχολιάσει η Βασιλική Μιλλούση στην εκπομπή Happy day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε στον αέρα της πρωινής εκπομπής πως επικοινώνησε με την σύντροφο του Έλληνα Ολυμπιονίκη, και όπως είπε ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Μίλησα με την Βασιλική χθες και μου είπε, «δεν μπορεί ο Λευτέρης. Όλα αυτά για τα οποία αγωνίζεται τόσο καιρό, για τους Έλληνες και την Ελλάδα μας, έχει δυο κόρες, από μια λάθος δήλωση… Άλλο πράγμα εννοούσε». Ήταν πολύ χάλια, παιδιά. Έκλαιγε η Βασιλική» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Βασιλική Μιλλούση βγήκε ζωντανά στον αέρα του Alpha και τόνισε χαρακτηριστικά: «ο Λευτέρης πέρα από κάθε επιτυχία είναι καλός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει. Έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση σε μια συνέντευξη που όλοι μας, είμαι σίγουρη, έχουμε έρθει σε αυτή την κατάσταση. Να έρθουν με ένα μικρόφωνο μπροστά σου, την ώρα που έχεις περάσει ένα βράδυ, είναι αργά και είσαι κουρασμένος να σου κάνουν μια τόσο σημαντική ερώτηση. Για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σταθεί στο #metoo και στη Σοφία Μπεκατώρου που είναι φίλη μας».

Δείτε το βίντεο: