Πώς σχολιάζει η Μαίρη Συνατσάκη τη διαφορά ηλικίας με τον Ίαν Στρατή

20.10.2021
Πώς σχολιάζει η Μαίρη Συνατσάκη τη διαφορά ηλικίας με τον Ίαν Στρατή
Τι αποκάλυψε η ίδια για τη συγκατοίκηση της με τον αγαπημένο της;

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στην κάμερα του "Πρωινού" για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή και για τη συγκατοίκηση τους.

"Δεν νιώθω καμία πίεση που είμαστε μαζί και στη ζωή και στο θέατρο. Έχουμε τρεις γάτες στο σπίτι και θα δούμε πόσο θα αυξηθεί αυτός ο αριθμός. Να υιοθετείτε αδέσποτα για να μη χρειαστεί να τα πάρουμε όλα εμείς. Μέσα στον κορονοϊό άρχισα να ασχολούμαι με τη μαγειρική. Ο Ίαν μαγειρεύει, όλα καλά τα κάνει αυτό το παιδί" είπε αρχικά.

Η Μαρία Ηλιάκη για τον Νίκο Μουτσινά: "Δεν μου έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό"

Σχετικά με τη διαφορά ηλικίας τους, η ίδια είπε: "Αν κάποιος έχει να κάνει σχόλιο ας το κάνει. Δεν με αφορά. Αν κάποιος σκέφτεται έτσι, δεν με πειράζει. Το θεωρώ απαρχαιωμένο. Είμαστε στο ίδιο σπίτι με τα τρία γατιά, είμαστε όλοι μαζί".

Μαρία Ηλιάκη: "Με τον Νίκο Moυτσινά δεν θέλω να μιλήσω. Ούτε μήνυμα δεν μου έστειλε"

Πρόσφατα, η ίδια είχε βρεθεί στη συνέντευξη τύπου για την παράστασης "Hair”, όπου είχε μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες και για το σύμφωνο συμβίωσης της με τον Νίκο Μουτσινά.

"Δηλώνω ελεύθερη γιατί το wikipedia με ήθελε έξτρα δεσμευμένη. Δεν θα σας πω ποτέ! Εγώ αντιμετώπισα όλο αυτό το σκηνικό σαν φάρσα, κυρίως επειδή δεν έχουμε πει ποτέ τίποτα με τον Νίκο, αλλά ειπώθηκαν πάρα πολλά πράγματα, βγήκαν πολλά συμπεράσματα. Άπειρα σενάρια, οπότε το απολαμβάνω… Σκεφτείτε ό,τι θέλετε! Δεν πήρα τηλέφωνο για το δημοσίευμα, αντιθέτως τρεις μέρες κρύφτηκα σε έναν βράχο. Δεν το λέω με θυμό επειδή δεν θέλω να σας πω τι έγινε. Δεν θα σας πω τι έγινε, επειδή δεν θέλω να σας πω! Ταυτόχρονα είναι πολύ ενδιαφέρον που είναι σαν να έγιναν πάρα πολλά πράγματα", δήλωσε.