"Βγαίνω με θαυμάστριες και θα συνεχίσω να το κάνω!"

21.10.2021
"Βγαίνω με θαυμάστριες και θα συνεχίσω να το κάνω!"
Ποιος διάσημος τραγουδιστής έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο πλαίσιο της προώθησης της πρεμιέρας του στο γνωστό νυχτερινό κέντρο Fantasia και της επιστροφής του στην πίστα μετά από περίπου δύο χρόνια. Ο γνωστός τραγουδιστής είπε, μεταξύ άλλων, πως δεν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο.

"Στον δεύτερο γάμο μου χώρισα το ίδιο βράδυ"

"Δεν είμαι ερωτευμένος! Δεν θα έλεγα πως με πιάνει τρέλα, αλλά έχω ερωτευτεί στο παρελθόν. Τώρα για το αν έπεσα στα πατώματα, σχετικά ναι" δήλωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Σχετικά με το αν ενδίδει στο φλερτ μιας θαυμάστριάς του, ο ίδιος απάντησε: "Βέβαια! Και θα συνεχίσω να το κάνω. Είναι ευχάριστο".

Μαρία Βοσκοπούλου: Το συγκινητικό story για τον πατέρα της τρεις μέρες μετά την οργισμένη ανάρτηση της μητέρας της

Οι σχέσεις του
Ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε αρκετές σχέσεις με επώνυμες, με την πρώτη από αυτές να είναι η Χριστίνα Σάλτη, με την οποία είχε ένα έντονο φλερτ όταν ήταν συμπαίκτες στο Dream Show στον Alpha.

Στη συνέχεια, είχε σχέση με την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα για περίπου 1,5 χρόνο. Μια γνωστή σχέση του τραγουδιστή ήταν με το μοντέλο Ευαγγελία Αραβανή, η οποία έληξε το 2019, ενώ έχει εμπλακεί ερωτικά και με την Αναστασία Γιούσεφ και την πρώην παίκτρια του GNTM, Σοφία Ζαχαριάδου.