Γνωστός τραγουδιστής παραδέχεται πως είναι gay και εξηγεί γιατί σκέφτεται να υιοθετήσει παιδί

20.10.2021
Γνωστός τραγουδιστής παραδέχεται πως είναι gay και εξηγεί γιατί σκέφτεται να υιοθετήσει παιδί
Όσα είπε ο ίδιος στην κάμερα του "Πάμε Δανάη"

Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση έκανε ο Νότης Χριστοδούλου μιλώντας στην κάμερα του "Πάμε Δανάη" και μίλησε για τη ζωή μετά το Fame Story, την καριέρα του, την απώλεια της μητέρας του και την προσωπική του ζωή.

Ντόρα Μπακογιάννη: Συγκινούν οι δημόσιες ευχές του γιου και του αδελφού της για την υγεία της

Για το Fame Story

"Όλοι στο Fame Story ξύπναγαν 8 το πρωί κι εγώ στις 3 το μεσημέρι, γιατί ήξερα τι να κάνω στο επεισόδιο για να παίξει. Από σκηνογράφος έγινα τραγουδιστής. Δεν ήξερα τίποτα από τραγούδι, ήξερα πως να λανσάρω τον Νότη. Τότε είχα την ανάγκη της επιβεβαίωσης. Την πρώτη φορά που πήγα στα νυχτερινά κέντρα, τραγουδούσα κιόλας. Ήταν κάτι πολύ μακρινό από εμένα. Κάναμε πρόβα τζενεράλε κι εγώ έβαφα το καμαρίνι μου. Δεν ήμουν γι’ αυτό τον χόρο. Δεν τον ήξερα. Πρέπει να έκατσα σε όλη αυτή την υπόθεση γύρω στον 1,5 χρόνο. Υπήρχαν και πάρα πολλές αρνητικές κριτικές και για τις επιλογές μου και για τη φωνή μου, που ήταν βάσιμες, αλλά δεν μου άρεσε το περιβάλλον.

Για την πορεία του στη συνέχεια

"Έπειτα ασχολήθηκα πάλι με το design και τη σκηνογραφία και το art direction. Ο κάθε άνθρωπος έχει μια ανοιχτή συνομιλία με τη ματαιοδοξία του. Το έχω ζήσει. Έχω βρεθεί από το σπίτι μου να υπογράφω αυτόγραφα στη Νέα Υόρκη. Το ότι εγω τραγούδησα με τον Tom Jones στις Κάννες, είναι κάτι που το παίζω στο Youtube και γελάμε με τους φίλους μου"

Για το θάνατο της μητέρας του

"Μετά την απώλεια της μητέρας μου έκανα ψυχοθεραπεία. Ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών, που δεν είχα σχέση με τον πατέρα μου. Όλο το αξιακό μου σύστημα είχε δομηθεί γύρω από τη μητέρα μου. Δεν είχα σχέσεις με τον πατέρα μου. Όταν πέρασα πρώτος στην Αρχιτεκτονική ήρθε να με συγχαρεί. Ήταν επιλογή του μπαμπά μου να μην έχουμε επαφή".

Για την προσωπική του ζωή

"Αυτή τη στιγμή δεν έχω οικογένεια, αν και θα ήθελα. Νομοθετικά, όμως, δεν επιτρέπεται στους ομοφυλόφιλους να έχουν παιδί, αλλά οκ θα ήθελαν να έχω παιδιά. Νομίζω πώς όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ικανοί να αναλάβουν αυτή την ευθύνη".

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με καρκίνο: «Η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται»

Ο Νότης Χριστοδούλου είπε ότι πλέον ασχολείται με τη σκηνογραφία και έχει συνεργαστεί με αρκετά μεγάλα ονόματα όπως η Νατάσα Μποφίλιου, η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη.