Salma Hayek: Πρώτη φορά μαζί με την κόρη της στο κόκκινο χαλί - Η μικρή είναι ίδια ο πατέρας της

20.10.2021
Salma Hayek: Πρώτη φορά μαζί με την κόρη της στο κόκκινο χαλί - Η μικρή είναι ίδια ο πατέρας της
Μαμά και κόρη εντυπωσίασαν στην πρώτη επίσημη κοινή τους εμφάνιση.

Η πρόσφατη παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Eternals στο Λος Άντζελες στάθηκε η αφορμή για να παρουσιάσει η Salma Hayek τη μοναχοκόρη της σε όλο τον κόσμο.

Η Valentina Paloma, καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, François-Henri Pinault, είναι σήμερα 14 ετών και μέχρι τώρα η διάσημη μητέρα της έχει μοιραστεί αρκετές φορές φωτογραφίες της, στις οποίες, όμως δεν έδειχνε ποτέ το πρόσωπό της παρά μόνο σε πολύ παιδικές της φωτογραφίες. Οι εικόνες είχαν πάντα μία σκιά, λίγα μαλλιά, λίγη πλάτη ή οι λήψεις ήταν υπό γωνία.

Τώρα λοιπόν, ήρθε η ώρα για να δει όλος ο κόσμος το πρόσωπό της. Μαμά και κόρη περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί και εντυπωσίασαν, ενώ η ομοιότητα της μικρής με τον πατέρα της ήταν εμφανέστατη!

Η κόρη της Angelina Jolie στο κόκκινο χαλί με το φόρεμα της μητέρας της

Salma Hayek: Γιατί δηλώνει ευτυχισμένη που έγινε μαμά μετά τα 40 της χρόνια

Ένας έρωτας μεγάλος

Η Salma Hayek είναι παντρεμένη με τον François-Henri Pinault, από το 2008.

Ο Pinault είναι 59 ετών και βρίσκεται στο τιμόνι ενός από τους πιο ισχυρούς οίκους στον χώρο της μόδας, παγκοσμίως, τον όμιλο Kering. Μερικές από τις διάσημες φίρμες που "χειρίζεται" είναι οι: Gucci, Saint Laurent, Alexander McQueen, Dodo, Bottega Veneta!

Πριν γνωρίσει τη Hayek, ο Pinault είχε μια μακροχρόνια σχέση με τη Linda Evangelista, με την οποία έχει επίσης ένα παιδί, ενώ έχει ακόμη δυο μεγαλύτερα από τον πρώτο του γάμο.