Ζενεβιέβ Μαζαρί: "Ξυπνούσα κι έβρισκα μια τούφα στο μαξιλάρι"

08.10.2021
Ζενεβιέβ Μαζαρί: "Ξυπνούσα κι έβρισκα μια τούφα στο μαξιλάρι"
H αποκάλυψη της creative director για την περιπέτεια υγείας της

Μια αποκάλυψη για την περιπέτεια υγείας της έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία.

Η creative director και κριτής του GNTM, μίλησε στην κάμερα του πρωινού του Star. Αρχικά, σχολίασε τη νέα κριτή του reality, λέγοντας: "Η Ισμήνη είναι θεά, είναι πολύ καλή, είναι όμορφη, είναι φρέσκια η οπτική της". Ανέφερε επίσης πως της λείπει η Βίκυ Καγιά, παρά το γεγονός πως συναντιέται με την παρουσιάστρια καθημερινά.

Πρώην παίκτρια του GNTM θα πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό (βίντεο)

Η ίδια μίλησε και για την επιλογή της να περάσει την Εμανουέλα, μια κοπέλα που αντιμετώπισε τη νευρική ανορεξία στην διαδικασία των οντισιόν. "Το έχω βιώσει. Λίγο πριν τον covid τα έχασα τα μαλλιά μου, από το χειρουργείο" είπε. "Όταν αυτό σου συμβαίνει από θέμα ασθένειας και βίαια είναι θέμα, οπότε δεν ήθελα να φύγει αυτό το παιδί, ενώ έχει περάσει κάτι τέτοιο και εγώ να μην της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία", είπε. Στη συνέχεια είπε πως για καιρό έβρισκε τα μαλλιά της στο μαξιλάρι. "Να ξυπνάω και να βρίσκω στο μαξιλάρι μου μια ολόκληρη τούφα, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να καταλάβω τι εννοούσε"

Ο γάμος και τα παιδιά της

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη, ο οποίος είναι και ο ιδρυτής του αγγλόφωνου περιοδικού ανδρικής μόδας Dapper Dan. Γνωρίστηκαν μέσω επαγγελματικών, είναι μαζί από το 2006 και παντρεύτηκαν στις 17 Αυγούστου 2015 στην Κίμωλο. Μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την Ροζαλία και τον Μιχάλη.

Το βιογραφικό και η καριέρα της

Σπούδασε Art & Design στον Καναδά και επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε ως junior fashion editor με τον fashion editor Νικόλα Γεωργίου. Έχει δουλέψει ως μοντέλο με τους σχεδιαστές Λουκία, Γιώργο Ελευθεριάδη, Filep Motwary και Ορσαλία Παρθένη. Έχει εργαστεί επίσης ως φωτογράφος μόδας σε μεγάλα ελληνικά και ξένα περιοδικά αλλά και ως Art Director στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά.