Katy Perry: Η στιγμή που ο Orlando Bloom τρέχει στη σκηνή να τη βοηθήσει

05.10.2021
Katy Perry: Η στιγμή που ο Orlando Bloom τρέχει στη σκηνή να τη βοηθήσει
Ο ηθοποιός αποδεικνύει πως βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό της τραγουδίστριας

Η Katy Perry παρεβρέθηκε πρόσφατα στην εκδήλωση Power of Women του Variety, όπου τιμήθηκε για την προσφορά της μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού Firework Foundation που βοηθάει παιδιά με μειωμένες ευκαιρίες να αναπτύξουν το ταλέντο τους στις τέχνες.

Britney Spears: Οριστικά ελεύθερη από τον πατέρα της και πετάει στα σύννεφα, στην κυριολεξία [video]

Η τραγουδίστρια επίσης ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει ένα τραγούδι, αλλά πριν από αυτό, ζήτησε από τον αρραβωνιαστικό της, Orlando Bloom, να ανοίξει τον κορσέ της επειδή δεν μπορούσε να τραγουδήσει. Αφού το έλυσε, είπε ότι μπορούσε να αναπνεύσει ξανά και αποκάλεσε τον ηθοποιό "ήρωά" της.

Για την εκδήλωση, η Perry φόρεσε ένα λιλά φόρεμα Schiaparelli με baloon μανίκια.

Η σχέση τους και το παιδί
Η Katy Perry και ο Orlando Bloom γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε ένα πάρτι μετά τις Χρυσές Σφαίρες το 2016 και αμέσως το πέτυχαν. Μετά από έναν χρόνο σχέσης, το ζευγάρι χώρισε, αλλά αργότερα ήταν ξανά μαζί.

Ο Orlano έκανε πρόταση γάμου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019 με ένα μοναδικό ρουμπινί δαχτυλίδι αρραβώνων. Στις 4 Μαρτίου 2020, η Katy αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος στο παιδί του Orlando στο τελευταίο της μουσικό βίντεο για το "Never Worn White". Το ζευγάρι καλωσόρισε την πρώτη του κόρη στις 26 Αυγούστου 2020, ονομάζοντάς την Daisy Dove Bloom.