Σοφία Μουτίδου: Έδειξε για πρώτη φορά το σύντροφο της (βίντεο)

05.10.2021
Σοφία Μουτίδου: Έδειξε για πρώτη φορά το σύντροφο της (βίντεο)
Δες το φιλί επί σκηνής

Η Σοφία Μουτίδου έκανε πρόσφατα μια παράσταση στην Κύπρο, όπου αποφάσισε για πρώτη φορά να παρουσιάσει τον σύντροφό της. Στην εκπομπή "Love It" με την Ιωάννα Μαλέσκου προβλήθηκε απόσπασμα στο οποίο η ηθοποιός και κωμικός, την ώρα που βρισκόταν επί σκηνής, είπε στο κοινό της, ότι εκεί βρίσκεται και ο ο ηχολήπτης της, ο Κωνσταντίνος, με τον οποίο διατηρεί σχέση εδώ και 12χρόνια.

Η χλιδάτη βάφτιση της κόρης του Mr Nammos στο Μονακό

Ο σύντροφος της, Κωνσταντίνος Αρτσίτας, στο τέλος της παράστασης πήγε στη σκηνή, την σήκωσε στην αγκαλιά του και τη φίλησε. Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Σοφία Μουτίδου αποκαλύπτει ποιος είναι ο σύντροφός της.

Η γάμος και η αυτοκτονία του πρώην συζύγου της
Η Σοφία Μουτίδου είχε παντρευτεί έναν ιδιοκτήτη καφέ-ζαχαροπλαστίου, με τον οποίο αργότερα είχαν αποκτήσει μια κόρη και στη συνέχεια χώραν. Ο εν διαστάσει σύζυγός της έβαλε τέλος στην ζωή του το 2015 . Το σώμα του είχε εντοπιστεί λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, μέσα στο μαγαζί που διατηρούσε σε περιοχή γύρω από το Πεδίον του Άρεως, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα περίστροφο.

Η σχέση με ομοφυλόφιλο
"Ήμουν 8 χρόνια με έναν ομοφυλόφιλο. Είχα σχέση ζωής, ο οποίος ήμουν η μοναδική γυναίκα που πήγε. Αυτό που είναι γραμμένο; Είναι γραμμένο σε κάποιο βιβλίο; Είναι γραμμένο κάπου; Εγώ τα είχα 8 χρόνια μαζί του. Σχέση ζωής. Ήμουν η μοναδική γυναίκα που πήγε, ήμασταν τέλεια και χωρίσαμε όχι επειδή ήταν ομοφυλόφιλος. Χωρίσαμε για άλλους λόγους", είχε δηλώσει η Σοφία Μουτίδου.