Nicolas Cage: Τον έδιωξαν μεθυσμένο και σε κακή κατάσταση από εστιατόριο στο Las Vegas (βίντεο)

24.09.2021
Nicolas Cage: Τον έδιωξαν μεθυσμένο και σε κακή κατάσταση από εστιατόριο στο Las Vegas (βίντεο)
Το πρόβλημα του ηθοποιού με τον αλκοολισμό φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει

O Nicolas Cage διώχτηκε από εστιατόριο του Las Vegas μετά από μια μεθυσμένη διαμάχη με το προσωπικό ενώ περαστικοί νόμιζαν πως πρόκειται για κάποιον άστεγο. Μάρτυρες είπαν ότι ο βραβευμένος ηθοποιός είχε πιει ακριβά ουίσκι και σφηνάκια τεκίλα. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε, ο ίδιος φαίνεται να φοράει λεοπάρ παντελόνι και σαγιονάρες ενώ κάθεται σε έναν καναπέ και είναι ξυπόλυτος και φωνάζει.

Συγκλονίζει η Linda Evangelista: «Παραμορφώθηκα βάναυσα από αισθητική επέμβαση. Κουράστηκα πια να ζω έτσι»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Cage εθεάθη μεθυσμένος. Τον Μάρτιο του 2019 έκανε μια μεθυσμένη αίτηση για άδεια γάμου στο δικαστήριο του Las Vegas με την τέταρτη σύζυγό του, Erika Koike. Τέσσερις ημέρες μετά το γάμο ζήτησε ακύρωση, ισχυριζόμενος ότι ήταν πολύ μεθυσμένος για να καταλάβει τι έκανε. Ένα μήνα αργότερα, ο ηθοποιός και μπαμπάς δύο παιδιών εθεάθη πάλι μεθυσμένος σε ένα καραόκε μπαρ στο Los Angeles. Τον περασμένο Φεβρουάριο παντρεύτηκε την πέμπτη σύζυγό του Riko Shibata - η οποία είναι 30 χρόνια μικρότερη του - σε μια τελετή στο καζίνο Wynn στο Λας Βέγκας.

Sex and The City: Πέθανε ο τηλεοπτικός Stanford - Το "αντίο" των συναδέλφων του

Ο Cage ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Hollywood τη δεκαετία του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Στην επερχόμενη ταινία The Unbearable Weight of Massive Talent, θα υποδυθεί μια φανταστική εκδοχή του εαυτού του.

Σε συνέντευξη του το 2018 είχε πει: "Εάν δεν έχω κάπου να πάω το πρωί και μια δουλειά να κάνω, μπορεί να είναι πολύ αυτοκαταστροφική μέρα - θα παραγγείλω δύο μπουκάλια κόκκινο κρασί και θα διαλυθώ, και δεν θέλω να είμαι αυτός ο άνθρωπος, οπότε πρέπει να δουλεύω".