Gisele Bundchen: Στηρίζει την Doutzen Kroes στις δηλώσεις κατά των εμβολίων

21.09.2021
Gisele Bundchen: Στηρίζει την Doutzen Kroes στις δηλώσεις κατά των εμβολίων
"Δεν θα αναγκαστώ να κάνω το εμβόλιο"

Η Doutzen Kroes έσπασε τη σιωπή των 18 μηνών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια ενημέρωση σχετικά με τη στάση της για το εμβόλιο κατά του COVID-19. Το μοντέλο από την Ολλανδία και μητέρα δύο παιδιών είπε στους 6,8 εκατομμύρια followers της ότι είναι έτοιμη να "πει την αλήθεια της" καθώς δήλωσε: "Δεν θα αναγκαστώ να κάνω το εμβόλιο. Δεν θα αναγκαστώ να αποδείξω την υγεία μου για να συμμετάσχω στην κοινωνία. Δεν θα δεχτώ τον αποκλεισμό ατόμων με βάση την ιατρική τους κατάσταση".

Hailey Bieber: Δίνει απαντήσεις στις φήμες ότι ο Justin Bieber την κακομεταχειρίζεται

Η Kroes συνέχισε: "Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ ειρηνικοί χωρίς κοινωνικά μέσα. Ένα μέρος μου ήθελε να διαφύγει στην οικογενειακή μου φούσκα και να τα αφήσει όλα στην πίστη. Αυτό το κομμάτι μου πιστεύει στη δύναμη της συνείδησης, ότι σε ό, τι δίνεις ενέργεια θα μεγαλώσει. Προσπάθησα λοιπόν να αγνοήσω το αρνητικό και να επικεντρωθώ στο θετικό. Αλλά σε αυτό το σημείο δεν μπορώ πλέον να κλείσω τα μάτια στην αδικία που συμβαίνει μπροστά μας".

Η 36χρονη δεν είχε δημοσιεύσει στο Instagram από τον Μάρτιο του 2020. Η δήλωσή της έχει συγκεντρώσει πάνω από 300.000 likes και εκατοντάδες σχόλια αλληλεγγύης - ωστόσο πολλοί έσπευσαν να την επικρίνουν.

Υπερασπιζόμενη την Kroes, η Gisele Bundchen σχολίασε: "Γνωρίζω την Doutzen και είναι ένα ευγενικό και αγαπημένο άτομο. Δεν μπορώ να πιστέψω το μίσος που της εκφράζεται επειδή εξέφρασε τα συναισθήματά της. Με στεναχωρεί να βλέπω όλη την κρίση και την έλλειψη ενσυναίσθησης σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Το μίσος δεν είναι η απάντηση. Ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο είναι η συμπόνια και η αποδοχή. Σας προσκαλώ να σιωπήσετε το μυαλό σας και να πάτε βαθιά μέσα σας για να βρείτε αγάπη στην καρδιά σας, ώστε να ενωθούμε όλοι ειρηνικά και να δημιουργήσουμε αρμονία στη ζωή μας και στον κόσμο μας. Το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ".

Είναι άγνωστο εάν η Bundchen, η οποία απουσίαζε από το Met Gala της περασμένης εβδομάδας, έχει εμβολιαστεί. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο σύζυγός της και αθλητής Tom Brady είπε ότι προσβλήθηκε από τον COVID τον Φεβρουάριο σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε για να γιορτάσει τη νίκη της ομάδας του στο Super Bowl.