Έγκυος η Jennifer Lawrence - Οι πρώτες φωτογραφίες με κοιλίτσα

09.09.2021
Έγκυος η Jennifer Lawrence - Οι πρώτες φωτογραφίες με κοιλίτσα
H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα γίνει πρώτη φορά μητέρα και έχουμε επιβεβαίωση!

Δύο χρόνια μετά τον μυστικό τους γάμο η Jennifer Lawrence και ο Cooke Maroney πρόκειται να γίνουν πρώτη φορά γονείς.

Η είδηση ξεκίνησε ως φήμη, όμως ο εκπρόσωπος της 31χρονης ηθοποιού την επιβεβαίωσε, χωρίς όμως να δίνει επιπλέον πληροφορίες. Δεν θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς, βέβαια, καθώς η κοιλιά της Jen έχει αρχίσει να φαίνεται για τα καλά. Οι πρώτες φωτογραφίες της εγκύου Lawrence κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο.

Η Jennifer Lawrence και ο Cooke Maroney, έμπορος Τέχνης, στο επάγγελμα, έγιναν ζευγάρι τον Ιούνιο του 2018 και αρραβωνιάστηκαν τον επόμενο Φεβρουάριο, ενώ ο γάμος τους τελέστηκε -υπό άκρα μυστικότητα όπως μπορεί κανείς να φανταστεί- τον Οκτώβριο του 2019 στο Rhode Island.

Δες ΕΔΩ ποιος είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Jennifer Lawrence

Η Lawrence είναι πολύ φειδωλή σε όσα λέει σχετικά με τα προσωπικά της, όμως για τον άντρα της ζωής της μίλησε ανοιχτά σε συνέντευξη.

Η Jennifer Lawrence έκανε λίστα γάμου και τη μοιράστηκε με όλο τον κόσμο

«Σίγουρα δεν ήμουν σε εκείνο το σημείο όπου ένιωθα έτοιμη να παντρευτώ. Απλώς γνώρισα τον Cooke και ήθελα να τον παντρευτώ», είχε πει η ηθοποιός, περιγράφοντας τον σύντροφό της ως «τον καλύτερο φίλο» της ενώ αποκάλυψε πως και εκείνος ήθελε να παντρευτούν. «Θέλαμε να παντρευτούμε ο ένας τον άλλον. Θέλαμε πλήρη δέσμευση», πρόσθεσε η ίδια. «Θέλω να τον δέσω νομικά μαζί μου για πάντα. Και ευτυχώς υπάρχουν χαρτιά για κάτι τέτοιο. Είναι ό,τι καλύτερο. Βρίσκεις τον αγαπημένο σου άνθρωπο στον πλανήτη και σκέφτεσαι, "Δεν μπορείς να φύγεις!". Οπότε ήθελα να δεχθώ αυτήν την προσφορά», εξήγησε η ηθοποιός.