Shakira: Παιχνίδια στην πισίνα με τους γιους της - Δες πόσο έχουν μεγαλώσει

30.08.2021
Shakira: Παιχνίδια στην πισίνα με τους γιους της - Δες πόσο έχουν μεγαλώσει
8 ετών ο Milan και 6 ο Sasha είναι σήμερα τα αγόρια και η διάσημη μαμά καμαρώνει!

Η Shakira έχει δυο γιους από τη σχέση της με τον άσσο της Barcelona, Gerard Piqué, τους οποίους κρατά διακριτικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα, όμως, η Κολομβιανή σταρ ενθουσιάστηκε με μια δραστηριότητα που μοιράστηκαν οι τρεις τους και θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της και με τους πάνω από 70 εκατομμύρια followers της.

«Μάντεψε ποιους έφερα μαζί μου στο @wavegarden_official!"», έγραψε στη λεζάντα πλάι στη γλυκύτατη φωτογραφία των τριών τους που μοιράστηκε και τα σχόλια έπεσαν "βροχή".

Για την ιστορία, οι τριάδα απόλαυσε παιχνίδια με το νερό, κάνοντας σερφ στο τεχνητό αυτό πάρκο ενώ αργότερα η Shakira μοιράστηκε ακόμη μία φωτογραφία με τον πρωτότοκό της, Milan, στην αγκαλιά της, τονίζοντας στη λεζάντα πόσο πολύ απόλαυσε την εμπειρία.

Ο μπαμπάς Gerard δεν ήταν μαζί τους αυτή τη φορά, όμως με την ευκαιρία, μοιραζόμαστε μια απίθανη φωτογραφία που έχουμε δει στο προφίλ του πρόσφατα με τα αγόρια του. Με ίδιο μπλουζάκι και παρόμοιο ύφος... κούκλοι και οι τρεις!

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2011 και παρά τις φήμες που τους έχουν χωρίσει αρκετές φορές, οι ίδιοι παραμένουν μαζί κι αγαπημένοι!