Πόπη Τσαπανίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον εγγονό της είναι σκέτη γλύκα

13.07.2021
Πόπη Τσαπανίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον εγγονό της είναι σκέτη γλύκα
«Του παιδιού μου το παιδί...» και λίγα λέμε!

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει τρεις κόρες τις οποίες υπεραγαπά. Την Εύα και τις δίδυμες Μαρίνα και Ευτυχία. Έχασε τον σύζυγό της και πατέρα των κοριτσιών πολύ νωρίς και, στην ουσία, τις μεγάλωσε μόνη της. Η σχέση και των τεσσάρων είναι πολύ στενή και όλες καμαρώνουν γι' αυτό.

Η Μαρίνα, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία, πρόσφατα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και η γιαγιά Πόπη πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Ettore ή Έκτορας, ελληνιστί, όπως είναι το όνομα του μωρού γεννήθηκε στης 26 Ιουνίου και η γιαγιά του είχε αφιερώσει ένα γλυκύτατο θέμα στο site της στην άφιξή του.

"Παιδιά, θα γίνω μάνα, ξανά", έγραφε τότε η Πόπη Τσαπανίδου στην ιστορία με την οποία ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα και τώρα πια κρατά στην αγκαλιά το εγγονάκι της και μοιράζεται τις πρώτες φωτογραφίες, ενώ έχει σημασία να δούμε τα λόγια που έγραψε η Μαρίνα στη δική της ανάρτηση για τη μαμά της, ένα συγκινητικό "Ευχαριστώ".

%PHOT4%

Σε συνέντευξη που είχε δώσει παλιότερα στο womenonly.gr η Πόπη Τσαπανίδου, είχε μοιραστεί τη φιλοσοφία της για τη ζωή με τα εξής λόγια:

«Όλη σου η περιουσία είναι ότι έχεις μέσα στην ψυχή σου και στο μυαλό σου. Όλα τα άλλα χάνονται, καταστρέφονται, ότι σου ανήκει. Εσύ δηλαδή είσαι αυτά που έχεις μάθει και αυτά που έχεις νιώσει και αυτά που μπορείς να δώσεις στους άλλους. Έχω διαβάσει και έχω αγαπήσει πολύ την Ασκητική του Καζαντζάκη. Αυτό που πρέπει όλοι να κάνουμε είναι να αγαπήσουμε τον εαυτό μας. Αν τα βρούμε με τον εαυτό μας και τον αγκαλιάσουμε, του συγχωρέσουμε τα λάθη του, τον παρηγορήσουμε στις δύσκολες στιγμές του, του δώσουμε θάρρος όταν φοβάται, τον αντιμετωπίσουμε σαν το μωρό μας που πρέπει να το προστατέψουμε, τότε θα μάθουμε να τον αγαπάμε. Αν μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου τότε θα μπορέσεις να αγαπήσεις και όλο τον κόσμο, αλλιώς δεν θα μπορείς να αγαπήσεις κανέναν. Εγώ αυτό προσπαθώ να έχω στην καρδιά μου. Να αγαπάω εμένα ώστε να μπορώ να δίνω αγάπη και στους άλλους».