Sharon Stone: Ο νέος της σύντροφος είναι 25 χρονών (φωτογραφίες)

09.07.2021
Sharon Stone: Ο νέος της σύντροφος είναι 25 χρονών (φωτογραφίες)
Όσα λένε οι πηγές για τη μεταξύ τους σχέση

Ένα καινούργιο κεφάλαιο φαίνεται πως έχει ανοίξει στην προσωπική ζωή της Sharon Stone.

Η 63χρονη ηθοποιός εθεάθη με τον 25χρονο ράπερ RMR στο Λος Άντζελες, ενώ μια πηγή είπε πως: "Είναι φίλοι, αλληλεπιδρούν στα κοινωνικά μέσα και κάνουν παρέα πολλές φορές". Ενώ ούτε ο ράπερ ούτε η ηθοποιός έχουν μοιραστεί φωτογραφίες ή βίντεο τους στα κοινωνικά μέσα, αλληλεπιδρούν τακτικά μεταξύ τους στο Instagram.

Η Lady Gaga έβγαλε το make up και τα ρούχα της (!) και έστειλε τις ευχές της

«Συγχαρητήρια 👏👏👏👏», έγραψε η Stone κάτω από μια δημοσίευση που μοιράστηκε ο ράπερ, ανακοινώνοντας μερικές από τις επερχόμενες ημερομηνίες περιοδείας του.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο The Drew Barrymore Show τον Οκτώβριο, όπου αποκάλυψε γιατί δεν βγαίνει ραντεβού πλέον και προτιμά να περνάει το χρόνο της με την οικογένεια και τους φίλους της. "Βρίσκω απλώς ανθρώπους να είναι ανέντιμοι και δεν αξίζουν τον χρόνο μου. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με τον εαυτό μου και τους φίλους μου περισσότερο", είχε πει.

Jennifer Garner: Τι δηλώνει η πρώην του Ben Affleck για την επιστροφή του στην Jennifer Lopez

Συνέχισε αναφέροντας ότι ένας σημαντικός παράγοντας στην απόφασή της αυτή, είναι ότι αισθάνεται ότι οι άνδρες και οι γυναίκες δεν είναι "στο ίδιο σημείο". "Έχω πραγματικά καλούς φίλους άνδρες, αλλά νιώθω ότι φαίνεται η διαφορά σε ό,τι αφορά τη συναισθηματική ωριμότητα ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες".