Η Lady Gaga έβγαλε το make up και τα ρούχα της (!) και έστειλε τις ευχές της | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
13:29
8/7/2021

Η Lady Gaga έβγαλε το make up και τα ρούχα της (!) και έστειλε τις ευχές της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία ανάρτηση που ενθουσίασε τους followers της σταρ.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η Lady Gaga μοιράζεται συχνά στιγμές προσωπικές αλλά και επαγγελματικές με τους σχεδόν 50 εκατομμύρια followers. Και το ενδιαφέρον με τις αναρτήσεις της σταρ είναι ότι είναι αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους.

Για παράδειγμα, τη μία μέρα μοιράζεται εικόνες με φουλ μακιγιάζ όπου γιορτάζει τα προϊόντα που φέρουν το όνομά της [φωτό επάνω] και την επόμενη ποζάρει τελείως φυσική και αφυπνίζει ως προς τις απλές, καθημερινές χαρές της ζωής [φωτό κάτω].

 

 

Ένα άλλο, ξεχωριστό κεφάλαιο στα social media της Lady Gaga είναι οι αναρτήσεις της με μαγιό, που έχουν... σκανδαλίσει ουκ ολίγες φορές ενώ πριν από μερικούς μήνες γιόρτασε τα γενέθλια της με πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Τον περασμένο Μάρτιο η Lady Gaga συμπλήρωσε 35 χρόνια ζωής και καθώς η επέτειος τη βρήκε στην Ιταλία για τα γυρίσματα της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί τα γιόρτασε χωρίς τον σύντροφό της μεν, δέχτηκε το απίθανο δώρο του, δε -και, φυσικά, το μοιράστηκε με όλο τον κόσμο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ