Julia Roberts: Η φωτογραφία με τον σύζυγό της για τη 19η επέτειο γάμου τους και η αποκάλυψη για την 20ή

05.07.2021
Julia Roberts: Η φωτογραφία με τον σύζυγό της για τη 19η επέτειο γάμου τους και η αποκάλυψη για την 20ή
Πανευτυχής στην αγκαλιά του Daniel Moder από το 2002 η "Pretty Woman".

Η Julia Roberts και ο Danny Moder γνωρίστηκαν το 2000 στα γυρίσματα της ταινίας The Mexican όπου εκείνη πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του Brad Pitt και εκείνος ήταν κάμεραμαν. Σήμερα αποτελούν ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ όμως η σχέση τους άρχισε με ένα μικρό σκάνδαλο.

Τον καιρό εκείνο, η Roberts ήταν σε σχέση με τον Benjamin Bratt και ο Moder παντρεμένος με τη Vera Steimberg. Ο χωρισμός εκείνης ανακοινώθηκε επίσημα τον Ιούνιο του 2001 και το διαζύγιο εκείνου επισημοποιήθηκε την άνοιξη του 2002. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2002 στο ράντσο της σταρ στο Νέο Μεξικό. Η φωτογραφία κάτω είναι από εκείνη τη μέρα.

Σήμερα έχουν τρία παιδιά και μόλις χθες γιόρτασαν την 19η επέτειο γάμου τους, στην οποία η Julia αφιέρωσε την παρακάτω ανάρτηση.

Τα σχόλια και οι ευχές έφτασαν "βροχή" κάτω από την ανάρτηση όμως εμείς ξεχωρίσαμε αυτό της Rita Wilson. Την αγάπη της και τις ευχές για μια ιδιαίτερη γιορτή στην επόμενη, 20ή επέτειο έστειλε η σύζυγος του Tom Hanks και η Julia Roberts δεν έχασε ευκαιρία. "Θα έρθουμε στο σπίτι σου", της απάντησε και, κατά κάποιον τρόπο, αυτοπροκλήθηκε για τη γιορτή τους!