Ben Affleck - Jennifer Lopez: Χαίρονται τον έρωτα τους με καθημερινά ταξίδια - Παντού αγκαλιά [photos]

05.07.2021
Ben Affleck - Jennifer Lopez: Χαίρονται τον έρωτα τους με καθημερινά ταξίδια - Παντού αγκαλιά [photos]
Οι διάσημοι "πρώην" που έγιναν "νυν" και επίσημα πια, γιόρτασαν την 4η Ιουλίου, την Ημέρα της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας, σε έναν από τους πιο διάσημους τουριστικούς προορισμούς, στο Long Island. Και ο φακός δεν χορταίνει να τους απαθανατίζει.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το Page Six, ο Ben φοράει μια κρεμ φούτερ με καφέ χακί με κουκούλα. Η Jen φοράει ένα φαρδύ, μακρυμάνικο τοπ και ένα φαρδύ μπεζ παντελόνι ενώ και οι δύο φορούσαν πάνινα παπούτσια γιατί η άνεση έχει σημασία.

Ο Ben και η J.Lo λέγεται ότι πετάνε με τζετ σε όλη την Αμερική και αυτό γιατί πριν δύο ημέρες από το Long Island, προλαβαν να βρεθούν στα Universal Studios, στο Λος Άντζελες. Οι Bennifer εντοπίστηκαν με τα παιδιά τους στο θεματικό πάρκο την Παρασκευή 2 Ιουλίου. Περπατούσαν στο Springfield, στο πάρκο των Simpsons. Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στo Page Six (που τράβηξε επίσης φωτογραφίες του ζευγαριού με τα παιδιά τους) ότι ο Ben και η Jen «φαίνονταν ερωτευμένοι. Περπατούσαν πλάι πλάι και κρατούσαν τα χέρια τους».

Τα δίδυμα της Jennifer (από τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony) Max και Emme, και ο γιος του Ben (από την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner), Samuel, ήταν μαζί τους. Τα άλλα παιδιά του Ben, η Violet και η Seraphina, δεν απαθανατίστηκαν μαζί τους στο πάρκο.

Πρώτα, εντοπίστηκαν παρέα και τώρα ταξιδεύουν, κάνουν οικογενειακές εξορμήσεις και περνούν τις διακοπές τους μαζί. Εντάξει, ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Ο χρόνος θα δείξει.

Νικολέτα Μακρή