Κατερίνα Διδασκάλου: Κλείνει τον δεύτερο κύκλο στις "Άγριες Μέλισσες" από την παραλία [video]

03.06.2021
Κατερίνα Διδασκάλου: Κλείνει τον δεύτερο κύκλο στις "Άγριες Μέλισσες" από την παραλία [video]
Ύστερα από έναν δύσκολο και κουραστικό χρόνο, η δημοφιλής ηθοποιός που συγκλονίζει κάθε φορά με την ερμηνεία της, κάνει διακοπές και, όπως φαίνεται, τις απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Σήμερα (3/9/2021) περιμένουμε με αγωνία την "αυλαία" για τον δεύτερο κύκλο της σειράς "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1. Μετά το συγκλονιστικό χθεσινό επεισόδιο, η αγωνία έχει χτυπήσει "κόκκινο".

Οι συντελεστές της σειράς έχουν ολοκληρώσει τα γυρίσματα λίγο νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα και, φαίνεται, πως μερικοί έχουν ήδη φύγει για μίνι (ή και πιο μάξι) διακοπές.

Να, η Κατερίνα Διδασκάλου, για παράδειγμα.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από μία ανάρτησή της, θα δει το σημερινό επεισόδιο από κάπου... εξωτικά.

Στο βίντεο που μοιράστηκε τη βλέπουμε στην παραλία με το μαγιό της, ξέγνοιαστη, ξεκούραστη και, φυσικά, πολύ συγκινημένη από την αγάπη που δείχνει ο κόσμος σε εκείνη και τις δουλειές της.

Στον ρόλο της Μυρσίνης Σεβαστού η ταλαντούχα ηθοποιός έχει συγκλονίσει ουκ ολίγες φορές με την ερμηνεία της, όπως έχει κάνει τα τελευταία χρόνια και στο θέατρο με την παράσταστη "Η πόρνη από πάνω" που φέτος ξεκινά την 10η σεζόν της.

Ιδού τα όσα μας είπε σήμερα από την παραλία.

Εκτός από την Κατερίνα Διδασκάλου, φαίνεται ότι τον νησιώτικο δρόμο έχει πάρει και η Δανάη Μιχαλάκη που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αύριο παντρεύται με τον αγαπημένο της, Γιώργο Παπαγεωργίου στην Αμοργό και όχι στην πατρίδα της τη Σύρο, όπως είχε αρχικά ειπωθεί.