«Άγριες Μέλισσες»: H οσκαρική ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου - Διθύραμβοι για τη Μυρσίνη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:10
1/6/2021

«Άγριες Μέλισσες»: H οσκαρική ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου - Διθύραμβοι για τη "Μυρσίνη"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι Άγριες Μέλισσες ετοιμάζονται να ολοκληρωθούν και οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα. 

Μυστικά έρχονται στο φως το ένα μετά το άλλο και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί όσα θα συμβούν. 

Η επόμενη κίνηση της Μυρσίνης στις «Άγριες Μέλισσες» που σπαράζει από τον πόνο θα φέρει τα πάνω κάτω. Η Μυρσίνη έμαθε με τον πιο απρόσμενο τρόπο την αλήθεια για τον φόνο του γιου της, Σέργιου και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

 

 

Η Κατερίνα Διδασκάλου μας χάρισε μερικές οσκαρικές ερμηνείες. Το βιβλίο, που έγραψε ο Νικηφόρος με το σκηνικό του φόνου, έπεσε στα χέρια της ξεδιπλώνοντας όλη την αλήθεια. Απόγνωση κυριάρχησε στο βλέμμα της, που αστραπιαία μετατράπηκε σε μίσος με την Κατερίνα Διδασκάλου να ξετυλίγει όλες τις πτυχές του χαρακτήρα, που υποδύεται.

Τι θα συμβεί στη συνέχεια;

Η Μυρσίνη καταρρέει κι ο πόνος ζωγραφίζεται στα μάτια της με τις εικόνες του γιου της να πλημμυρίζουν τις σκέψεις της. Όλα προμηνύουν ότι η καταιγίδα δεν θα αργήσει να ξεσπάσει στο Διαφάνι και τίποτα δεν θα μείνει πια το ίδιο. Η οργή της Μυρσίνης την οδηγεί εκτός ορίων κι η εκδίκηση είναι μονόδρομος. Κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει αυτό που έχει κατά νου και τις συνέπειες των πράξεων της.

Οι τρεις αδελφές τρέμουν την αντίδραση της Μυρσίνης και του Δούκα και στέλνουν τον Σέργιο στη Λάρισα για να είναι ασφαλής. Η προσπάθεια του Νικηφόρου και του Κωνσταντή να συνετίσουν τους γονείς τους δεν έχει αποτέλεσμα και η Ασημίνα πηγαίνει μόνη ν’ αντιμετωπίσει τον Δούκα. Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας;

 

Η Πηνελόπη αποφασίζει να φύγει από το Διαφάνι και ζητάει τη βοήθεια της Ανέτ, ενώ η Δόμνα έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για τον φόνο του πατέρα της. Το βράδυ τούς βρίσκει όλους σε θέση μάχης και τις τρεις αδελφές στο σπίτι με τον Νικηφόρο, τον Λάμπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη αρματωμένους.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ