Σοφία Μουτίδου: "Μου έλεγαν ότι αν συνεργαστώ μαζί του θα φτύσω αίμα"

23.03.2021
Σοφία Μουτίδου: "Μου έλεγαν ότι αν συνεργαστώ μαζί του θα φτύσω αίμα"
Όσα είπε η ηθοποιός στο "Ευτυχείτε"

Η Σοφία Μουτίδου βρέθηκε καλεσμένη στο "Ευτυχείτε" και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις πρόσφατες καταγγελίες που έγιναν στο χώρο του θεάματος.

"Δεν πετάω στα ουράνια ότι όλα θα αλλάξουν, ούτε ότι θεωρώ ότι ήταν μάταια. Κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στη θέση τους και αυτό, θα τους κάνει όλους πιο προσεκτικούς. Ζω για τη μέρα που θα μπούμε στο θέατρο να κάνουμε πρόβα και θα έχουμε το αστείο 'φέρε μου ρε το νερό'. Ζω για τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι που έχουν πάρει πολλή αέρα από τη θέση τους και έχουν κάνει τέρατα και παραμένουν στον χώρο, θα το βουλώσουν για λίγο. Και στο διάστημα αυτό εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνες. Ο φόβος φυλά τα έρμα. Αν περιμένουμε να σεβαστεί κάποιος κάτι δεν θα σεβαστεί τίποτα", είπε η ίδια.

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Άκης Πετρετζίκης: Η μάχη της... γαλατόπιτας για τους δυο σεφ - Οι κατηγορίες και η απάντηση

"Εγώ ήξερα ότι ένας ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι ένας πάρα πολύ δύστροπος χαρακτήρας, πάρα πολύ δύστροπος συνεργάτης. Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ, μου έλεγαν ότι αν θα δουλέψω θα φτύσω αίμα. Δεν μου είχε γίνει και κάποια πρόταση, το απέφευγα. Μου έλεγαν θα περάσεις πολύ δυσάρεστα. Για τα σεξουαλικά του ήξερα ότι την πέφτει, γενικώς, δεν γνώριζα λεπτομέρειες. Για τον Κιμούλη ήξερα ότι είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας και τοποθετήθηκα κιόλας. Όσον αφορά στον Λιγνάδη, δεν ήξερα τίποτα. Τον ήξερα προσωπικά, τον γνώρισα σε ένα διήμερο στις Βρυξέλλες, σε μια Ημερίδα για τον Πολιτισμό. Γνώρισα τον Δημήτρη σε μια φοβερή στιγμή, περάσαμε ένα υπέροχο διήμερο. Ούτε υπήρξε κάποιο σχόλιο και κάποιος υπαινιγμός. Δεν είχα ιδέα, ήταν τρομερά δύσκολη η θέση μου, όταν έμαθα κάτι τόσο σοκαριστικό. Είναι τρομερή η τρύπα που τρως, δεν ξέρεις από που σου έρχεται", πρόσθεσε.