Μαρία Αλεξάνδρου: Η πρώην πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών περιγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό της [photos]

19.03.2021
Μαρία Αλεξάνδρου: Η πρώην πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών περιγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό της [photos]
«Έξι γυναίκες με απήγαγαν, με χτύπησαν βάναυσα και με κούρεψαν», λέει, μεταξύ άλλων και σοκάρει.

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια εξαγριωμένων γυναικών που της επιτέθηκαν τον περασμένο Μάρτιο στη Θεσσσαλονίκη, περιέγραψε με λεπτομέρειες η Μαρία Αλεξάνδρου, ενώ οι φωτογραφίες μετά την επίθεση, σοκάρουν.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών και μοντέλο αποκάλυψε, μιλώντας αρχικά, στην εφημερίδα "Espresso" ότι έπεσε θύμα απαγωγής και άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα έξι γυναικών ενώ λάμβανε απειλητικά μηνύματα επί μήνες. Και ο λόγος; Ερωτική αντιζηλία.

«Ήταν ξημερώματα της 6ης Μαρτίου όταν με πλησίασαν τέσσερις γυναίκες έξω από το σπίτι ενός φίλου μου στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη. Τη μια την αναγνώρισα γιατί μου είχε δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα. Με απείλησαν και με μετέφεραν σε ένα απόμερο σημείο έξω από την Θεσσαλονίκη», περιγράφει η Μαρία Αλεξάνδρου, συνεχίζοντας με τα όσα της έκαναν εκεί: την ξυλοκόπησαν αλύπητα, την ξεγύμνωσαν και της έκοψαν τα μαλλιά για τα... μάτια ενός άντρα με τον οποίο εκείνη είχε σχέση.

«Οι διαφορές που είχαμε ήταν για τρίτο πρόσωπο, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό. Διεκδικούσαν ένα πρόσωπο με λάθος τρόπο, 100% άρρωστο θα έλεγα. Η μια με ενοχλούσε αρκετούς μήνες πριν το περιστατικό στο κινητό, όπου μου έστελνε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα. Της είχα πει ο,τι το θέμα που την απασχολεί να το λύσει μόνη της και να μην με μπλέκει σε τέτοια. Τελικά αποφάσισε μαζί με τις φίλες της να μου φερθούν με τον τρόπο αυτό. Από τότε έχω κάποιες φοβίες γιατί όπως κατάλαβα πρέπει να με παρακολουθούσαν. Όλα αυτά τα χρόνια πέρα από τα επαγγελματικά μου, τα οποία και προωθώ, στα προσωπικά μου δεν μου αρέσει να δίνω δικαιώματα»

«Άρχισαν να με χτυπούν δυνατά στο κεφάλι με τα παπούτσια τους, έβγαλε μαχαίρι και με απείλησαν, πήγαν να μου σκίζουν τα ρούχα και με κούρεψαν, για να με ξεφτιλίσουν. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό μου και τις απειλές, μου έκλεψαν τσάντα και τα κινητά τηλέφωνα», περιέγραψε χαρακτριστικά ενώ εξήγησε ότι η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Έχω καταθέσει μήνυση στο τμήμα Νέων Επιβατών και ξέρω ότι είχαν συλληφθεί οι δυο από αυτές και πλέον θα λύσουμε τις διαφορές μας στα δικαστήρια. Περιμένω να προσδιοριστεί κάποια στιγμή η δικάσιμος που εξαιτίας του κορωνοϊού έχει πάει πίσω. Πρέπει να τιμωρηθούν για ό,τι μου έκαναν», εξηγεί η Μαρία Αλεξάνδρου μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

Ιδού δύο από τις φωτογραφίες εκείνης της εποχής, όπως τις δημοσίευσε η εφηρίδα Espresso.