Katie Holmes: Επισημοποίησε τη σχέση της μέσω Instagram!

20.12.2020
Katie Holmes: Επισημοποίησε τη σχέση της μέσω Instagram!
Η ηθοποιός φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Η Katie Holmes φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Εδώ και αρκετούς μήνες, η σχέση της ηθοποιού με τον σεφ Emilio Vitolo έχει γίνει γνωστή, ενώ δεν είναι λίγες οι δημόσιες εμφανίσεις τους στη Νέα Υόρκη.

Δες και αυτό: Tom Cruise: Ηχητικό ντοκουμέντο με τον ηθοποιό να φωνάζει έξαλλος στο συνεργείο του "Mission Impossible"

Μεταξύ άλλων, η Holmes έχει φωτογραφηθεί να φιλά τον Vitolo σε ένα παγκάκι στη Νέα Υόρκη και να κάθεται στην αγκαλιά του και να τον φιλάει κατά τη διάρκεια του δείπνου τους στο εστιατόριο SoHo NYC Emilio's Ballato, το οποίο εκείνος διευθύνει. Παρόλο που έχει αποκτήσει μεγαλύτερη φήμη μέσω της σχέσης του με την Holmes, ο Vitolo δεν είναι ξένος στον κόσμο των διασημοτήτων. Το εστιατόριό του έχουν επισκεφθεί μερικοί από τους κορυφαίους celebrities, συμπεριλαμβανομένων των Lenny Kravitz, Joe Jonas και Rihanna. Έχει επίσης ασχοληθεί με τον τον κόσμο της υποκριτικής, ενώ έχει εμφανιστεί σε εκπομπές όπως το Royal Pains και Inside Amy Schumer.

Αυτό το είδες; Love Actually: Αυτές είναι οι 2 ιστορίες αγάπης που κόπηκαν τελικά από την ταινία

Αυτή τη φορά, ο Vitolo χρησιμοποίησε το Instagram όχι μόνο για να ευχηθεί χρόνια πολλά στην αγαπημένη του, αλλά και για να σηματοδοτήσει την πρώτη του επίσημη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ζευγάρι με την ηθοποιό. Ο σεφ ανάρτησε μια ασπρόμαυρη εικόνα των δυο τους, στην οποία φαίνονται να γελάνε ενώ απολαμβάνουν το δείπνο τους και στη λεζάντα έγραψε: "Το πιο εκπληκτικό, ευγενικό, όμορφο άτομο ❤️. Κάθε φορά που βλέπω το πρόσωπό σου με κάνει να χαμογελάω. Χρόνια πολλά !!! Σ 'αγαπώ !!".