Η Βίκυ Καγιά ποζάρει μαζί με τη μητέρα της, πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό - Είναι ίδιες!

17.12.2020
Η Βίκυ Καγιά ποζάρει μαζί με τη μητέρα της, πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό - Είναι ίδιες!
Μαμά και κόρη σα δυο σταγόνες νερού.

Η τελευταία ανάρτηση της Βίκυς Καγιά συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των followers της αμέσως. Σε αυτή βλέπουμε την ίδια με τη μητέρα της, Αλεξάνδρα, να ποζάρουν μαζί στον φακό και η ομοιότητά τους είναι συγκλονιστική.

Ιδού για του λόγου ο αληθές!

Η κριτής του GNTM και η μητέρα της συνεργαζόταν επί πολλά χρόνια στη σχολή που διατηρεί η πρώτη, όμως κάποια στιγμή η συνεργασία αυτή σταμάτησε. "Η συνεργασία μας ήταν πολύ δύσκολη, συνεχώς τσακωνόμασταν. Η μαμά μου δεν μπορούσε να κρατήσει ισορροπίες, με έβλεπε σαν την κόρη της, ακόμα και μέσα στο επαγγελματικό μας περιβάλλον. Για παράδειγμα, εγώ καιγόμουν με την Εφορία, τα επιμελητήρια, έπρεπε να συναντηθώ με τους καθηγητές και εκείνη ερχόταν να μου δώσει να πιω την πορτοκαλάδα μου", είχε εξηγήσει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Ιούνιο του 2106 στο περιοδικό People η Βίκυ Καγιά.

Οι δυο γυναίκες είχαν ποζάρει το 2013 για τον φακό της Ρούλας Ρέβη με τον Δημήτρη Γιαννέτο να επιμελείται το hair styling τους. Οι φωτογραφίες από εκείνη τη φωτογράφηση.

Η πιο πρόσφατη φωτογράφηση μητέρας και κόρης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προώθησης του νέου project της Βίκυς Καγιά, στο οποίο εκείνη "έπεσε με τα μούτρα" αμέσως μετά το τέλος και της φετινής σεζόν του GNTΜ. Πρόκειται για μία πολυβιταμίνη, ειδικά για γυναίκες, που έχει πατεντάρει μαζί με τους συνεργάτες της και θα την προμηθεύει σε όλη την Ελλάδα με συγκεκριμένο τρόπο. Καλή αρχή στο, ομολογουμένως, πολύ ενδιαφέρον ξεκίνημά της.