GNTM: Η πρώην κοπέλα του Ηρακλή μίλησε για τα πάντα πρώτη φορά - Ο Ηρακλής έσβησε τις φωτογραφίες της

17.12.2020
GNTM: Η πρώην κοπέλα του Ηρακλή μίλησε για τα πάντα πρώτη φορά - Ο Ηρακλής έσβησε τις φωτογραφίες της
"Η απάντησή μου για όλα μετά από 3 μήνες σιωπής. Σιωπηλή αλλά παρατηρητική", γράφει στην αρχή της διαδικτυακής εξομολόγησής της η Αγγελική Κάτρη, στον απόηχο του τελικού του GNTM όπου ο πρώην αγαπημένος της ήταν ο μεγάλος νικητής.

Λίγο μετά τη λήξη του τελικού και αφού είχε κερδίσει τον τίτλο του Greece's Next Top Model για φέτος, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ εξήγησε στον φακό της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου" ότι με την Αγγελική, την μέχρι πρότινος κοπέλα του, τα είχαν... σπάσει, αλλά, από τα λόγια του έδειξε ότι παρέμεναν με καλές σχέσεις μεταξύ τους. Η νεαρή χορεύτρια μάλιστα είχε εκδηλώσει έντονα τη συμπαράστασή της στο πρόσωπό του κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Ειπώθηκαν πολλά, όμως εκείνη δεν είχε μιλήσει σχετικά. Και να που ήρθε η ώρα. Η Αγγελική επέλεξε να μιλήσει μέσα από μία σειρά stories που δημοσίευσε πριν από λίγο, ενώ νωρίτερα, ο Ηρακλής είχε σβήσει από το προφίλ του στο Instagram όλες τις κοινές του φωτογραφίες.

Ιδού όλα όσα έγραψε η κοπέλα βάζοντας, προφανώς, τη δική της τελεία στην ιστορία όπου "πρωταγωνιστούσε" ως "η κοπέλα του Ηρακλή". Τέλος σε αυτό, όμως κρατά για πάντα τις ευχάριστες αναμνήσεις όπως λέει. Και φωτογραφίες δεν σβήνει, προφανώς!