Η Σία Κοσιώνη έκαψε τα κουλουράκια της και ποζάρει με "ό,τι σώθηκε" (και χωρίς ίχνος μακιγιάζ)

17.12.2020
Η Σία Κοσιώνη έκαψε τα κουλουράκια της και ποζάρει με "ό,τι σώθηκε" (και χωρίς ίχνος μακιγιάζ)
Η achorwoman του ΣΚΑΪ μοιράζεται την... "αποτυχία" της μαζί με μία απίθανη totally make up free φωτογραφία της.

Σε χριστουγεννιάτικο mood μπήκαν και στο σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη, όπου αφού στόλισαν οικογενειακά το δέντρο, μπήκαν και στην κουζίνα.

Όπως αποκάλυψε και η ίδια η ελληνίδα δημοσιογράφος μέσα από την τελευταία της ανάρτηση, "δεν το έχει" και πολύ με τη ζαχαροπλαστική (ή τη μαγειρική γενικότερα) όμως αποφάσισε να κάνει την προσπάθειά της, ειδικά για να διδάξει στον μικρό Δήμο ότι μόνο αυτή μετρά!

Προφανώς το αποτέλεσμα δεν ήταν καν κοντά στο αναμενόμενο και τα κουλουράκια κάηκαν, όμως η Σία Κοσιώνη πόζαρε καμαρώνοντας με ένα από αυτά που "επέζησαν" -και ήταν νοστιμότατα, όπως λέει η ίδια- χωρίς ίχνος μακιγιάζ, τρολάροντας στη λεζάντα τον εαυτό της.

"Είπα κι εγώ πρωί πρωί να φτιάξω χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Λάθος μεγάλο! Αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία να δείξω στον μικρό ότι η προσπάθεια μετράει! ΥΓ1: Τι τα θες γλυκιά μου; Κάνε αυτά που ξέρεις!
ΥΓ2: Έβαλα φίλτρο κάπως sepia γιατί η φωτό είναι όντως ιστορική. Δεν νομίζω να ξαναβγεί παρόμοια στο άμεσο μέλλον.
ΥΓ3: Ό,τι επέζησε πάντως νοστιμότατο! #christmascookies #christmas #homemade #morning #pastry #pastrychef #not", γράφει στη λεζάντα η Σία Κοσιώνη και ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε.

Στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση ο περισσότερος κόσμος έδειχνε την συμπάθειά του στο "πάθημα" της Σίας Κοσιώνη τονίζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι σε όλους έχει συμβεί αυτό. Και, όντως, έτσι είναι!