Steve Jobs: Η κόρη του κάνει τα πρώτα της βήματα στο modelling

10.12.2020
Steve Jobs: Η κόρη του κάνει τα πρώτα της βήματα στο modelling
Η 22χρονη Eve δεν είναι τόσο ευνοημένη όσο θα περίμενες!

Η 22χρονη κόρη του Steve Jobs κάνει τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο, επιλέγοντας μια πολύ διαφορρετική πορεία από εκείνη του πατέρα της. Η Eve Jobs πήρε μέρος στην εορταστική καμπάνια της εταιρείας καλλυντικών και skincare, Glossier. Η ίδια αποφάασισε να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας λίγους μήνες αφού η μητέρα της αποκάλυψε ότι τα παιδιά της δεν πρόκειται να κληρονομήσουν την τεράστια περιουσία της.

Δες και αυτό: Antonio Banderas: Έχεις δει την 24χρονη κόρη του;

Η Eve φωτογραφήθηκε μόνη της στο σπίτι της και σε μία από τις φωτογραφίες, η ίδια ποζάρει στην μπανιέρα, απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί, φορώντας μόνο τα χρυσά της κοσμήματα.

Η Eve Jobs είναι το τρίτο παιδί της Laurene Powell και του Steve Jobs. Όταν έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της Apple το 2011, η περιουσία του κυμαινόταν στα 10,2 δισεκατομμύρια δολάρια και η μεγαλύτερή του κόρη, Lisa, εισέπραξε την κληρονομιά της μετά τον θάνατό του, αλλά το μεγαλύτερο μέρος των περιουσιακών του στοιχείων περιήλθε στη σύζυγό του, η οποία όμως έχει δηλώσει πως δεν σκοπεύει να την κληροδοτήσει στα παιδιά της.

Η Eve Jobs έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις στο άθλημα της ιππασίας και είναι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, απ' όπου αναμένεται να αποφοιτήσει μέσα στο 2021.