Όλγα Κεφαλογιάννη: Η σπάνια φωτογραφία με τις αδελφές της που μοιράστηκε

04.12.2020
Όλγα Κεφαλογιάννη: Η σπάνια φωτογραφία με τις αδελφές της που μοιράστηκε
Μια πολύ ξεχωριστή ανάρτηση έκανε σήμερα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ιδιαίτερα δραστήρία στα social media η Όλγα Κεφαλογιάννη μοιράζεται συχνά στιγμές από την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή.

Σήμερα, όπως εξήγησε και στη λεζάντα της εικόνας που θέλησε να κοινοποιήσει στους διαδικτυακούς της φίλους, βρήκε μία παλιότερη φωτογραφία με τις δυο αδελφές της, Χριστίνα και Δανάη και συγκινήθηκε ιδιαίτερα καθώς δεν τις έχει δει εδώ και πολύ καιρό.

Θέλοντας λοιπόν να στείλει την αγάπη της προς εκείνες και να εκφράσει δημόσια πόσο της λείπουν ανήρτησε αυτή τη φωτογραφία όπου βλέπουμε τις τρεις τους με παραδοσιακές κρητικές στολές και διαβάζουμε τις σκέψεις της για τις "αληθινές, βαθιές, αυθεντικές σχέσεις αγάπης και στοργής"

Πριν από 5 χρόνια φωτογραφηθήκαμε με τις αδελφές μου Χριστίνα και Δανάη φορώντας παραδοσιακές στολές της Κρήτης από τη συλλογή του Λυκείου Ελληνίδων για τις ανάγκες ενός ημερολογίου για τη στήριξη του Συλλόγου Ρεθυμνίων Αττικής «Το Αρκάδι». Βρήκα σήμερα τη φωτογραφία και την μοιράζομαι μαζί σας.
Δεν έχουμε βρεθεί με τις αδελφές μου από την αρχή του αποκλεισμού και αυτό μου έχει στοιχίσει. Η αγάπη τους και η στήριξή τους είναι τα μεγαλύτερα συναισθηματικά εφόδια στη ζωή μου. Κι εκείνες ξέρουν ότι θα έκανα τα πάντα για να είναι ευτυχισμένες.
Στις αληθινές, βαθιές, αυθεντικές σχέσεις αγάπης και στοργής!