Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν περνούσα καλά στο GNTM, γι΄αυτό έφυγα»

04.12.2020
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν περνούσα καλά στο GNTM, γι΄αυτό έφυγα»
Καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show" ήταν χθες το βράδυ (3/12/2020) το γνωστό μοντέλο/παρουσιάστρια και μεταξύ άλλων μίλησε, φυσικά, για γη λήξης της συνεργασίας της με το δημοφιλές ριάλιτι μόδας.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες, πέρασε στην κριτική επιτροπή του GNTM και φέτος στο "τιμόνι" εκπομπής ως παρουσιάστρια, ενώ και στην προσωπική της ζωή βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Snik. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάθισε απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου -ο οποίος, παρεμπιπτόντως αποκάλυψε ότι βλέπει στο πρόσωπό της ένα τηλεοπτικό πρόσωπο με πολύ μέλλον

«Εγώ έφυγα από το GNTM γιατί θεωρώ ότι δεν είχε να μου προσφέρει κάτι άλλο και θέλω να περνάω καλά. Δεν περνούσα καλά και οτιδηποτε με στεναχωρεί και με κάνει να μην περνάω καλά το αλλάζω", είπε μεταξύ άλλων η Ηλιάνα τονίζοντας όμως ότι δεν μετανιώνει που συμμετείχε στο παιχνίδι αυτό καθώς ήταν αυτό που την έβαλε μέσα στα πράγματα και την έκανε γνωστή στον κόσμο. Ούτε μετάνιωσε που έφυγε "Έκανε τον κύκλο του", είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γρηγόρης επέμενε να μάθει αν είναι δυνατόν τόσες έντονες προσωπικότητες να συνυπάρξουν για πολύ καιρό και εκείνη ήταν ξεκάθαρη: "Έντονες προσωπικότητες και καλοί επαγγελματίες μπορούν να συνυπάρξουν παντού. Όταν αυτά μπερδεύονται υπάρχει πρόβλημα".

Ως προς τη φετινή της προσπάθεια, η Ηλιάνα εξήγησε ότι παρακολουθεί τα νούμερα αλλά δεν τη στεναχωρούν. Κάνει την προσπάθειά της και έχει πολύ δρόμο μπροστά της.

Διάβασε και αυτό: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το μαγείρεμα είναι δουλειά της γυναίκας, αυτό δεν αλλάζει...» [Βίντεο]

«Παρακολουθώ τα μονοψήφια νούμερα, κάποιες φορές γίνονται και διψήφια, έχω δει τι βλέπουν οι τηλεθεατές, κοιτάω τα νούμερα και προσπαθώ να καταλάβω τι αρέσει στον κόσμο, τι βλέπει, μπήκα στα βαθιά και χαίρομαι, έτσι θα μάθω, καλύτερα να μάθω στα δύσκολα παρά να μου είναι όλα έτοιμα», είπε χαρακτηριστικά.

Στο βίντεο παρακάτω μπορείς να δεις όλη τη συνάντηση του Γρηγόρη με την Ηλιάνα.