Άγριες Μέλισσες - Δρόσω: Η σπάνια φωτογραφία των δύο συντρόφων της, του τηλεοπτικού και του πραγματικού, αγκαλιά

30.11.2020
Άγριες Μέλισσες - Δρόσω: Η σπάνια φωτογραφία των δύο συντρόφων της, του τηλεοπτικού και του πραγματικού, αγκαλιά
Οι δύο "άντρες" της Δανάης Μιχαλάκη είναι πολύ καλοί φίλοι! Και ποζάρουν μαζί στον φακό. Μία γυναίκα η αφορμή, αλλά όχι εκείνη που "μοιράζονται".

Η Δανάη Μιχαλάκη έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό μέσα από τον ρόλο της Δρόσως Σταμίρη στην τηλεοπτική επιτυχία του ANT1, "Άγριες Μέλισσες" και με αυτή την αφορμή γνωρίσαμε και μερικά από τα προσωπικά της δεδομένα.

Μάθαμε, για παράδειγμα, ότι η φλέβα της είναι καλλιτεχνική καθώς πατέρας της είναι ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μιχαλάκης, όπως επίσης και το ότι ερωτεύτηκε μέσα στο επάγγελμα. Ηθοποιός ο σύντροφός της με μητέρα επίσης ηθοποιό.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού. Μετά τον πρώτο καιρό της έντονης μυστικοπάθειας, το ζευγάρι δεν κρύβει πια τον έρωτά του [φωτό κάτω]

Εκτός όμως από αυτό τον έρωτα της πραγματικής ζωή, η Δανάη ζει ακόμη έναν, ως "Δρόσω" αυτή τη φορά. Με τον "Τάκη", τον οποίο ερμηνεύει με ξεχωριστό τρόπο ο Αργύρης Πανταζάρας. Οι δυο τους έχουν σχέση που εκείνη την παιδεύει πολύ αλλά δεν μπορεί (ακόμη, τουλάχιστον) να αρνηθεί [φωτό κάτω]

Οι δύο άντρες της ζωή της Δανάης/Δρόσως λοιπόν είναι πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους και πρόσφατα πόζαραν μαζί χαμογελαστοί στον φακό.

Αφορμή για αυτή τη συνάντηση στάθηκε η θεατρική παράσταση "Αρίστος" που παίχτηκε χθες (29/11/2020) από τη σκηνή του Θεάτρου Πορεία σε livestreaming. Πρωταγωνίστρια η Φιλαρέτη Κομνηνού, την οποία ο γιος της, Γιώργος Παπαεωργίου, συνάντησε στα παρασκήνια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη σκηνή, δίπλα στη Φιλαρέτη Κομνηνού βρέθηκε ακόμη ένας πρωταγωνιστής των "Άγριων Μελλισών". Ο λόγος για τον Ιωάννη Αθανασόπουλο -ή Γιάννο Σεβαστό, αν προτιμάτε. Ιδού και μία φωτογραφία από την παράσταση.